ako zacat normalne zit?
----------------
Psychóza www.zdravie.sk
Psychoza
Sisa... ty nemáš psychózu, ale naopak depresiu. Depresia je protipólom.
Tie príznaky čo tu popisuješ patria k depresii.
Psychotici radi riskujú, kvôli dopamínu sú po sexe, láske, nikotíne... a všetkom príjemnom a pudovom lačný ako \"upír\" :D po krvy, necítia potrebu spánku a únavy, majú veľkú fyzickú silu, stále vyhladávajú nové možnosti, libido je kvôli dopamínu, ktorý sekundárnym procesom potláčania prolaktínu a aromatázy zvyšuje tvorbu pohlavných hormónov väčšie než u zdravých a necítia bolesť, takže nemajú mať z čoho strach:
www.messaggiamo.com
A kedže zdvýha TST:
ona.idnes.cz
Pri depresii je človek unavený kvôli derivátom kortizolu, ktoré majú sedatívny účinok, prejavuje sa aj syndróm unavených nôh, človek priberá v oblasti tváre a krku, niekedy sa objavuje akné, človek nieje motyvovaný k žiadnej činnosti okrem jedenia potravín a sú veľmi silné sebevražedné sklony.
Tu na spodku stránky máš porovnanie nadbytku a nedostatku dopamínu:
www.soulwork.sk
Depresívny majú buď nedostatok dopamínu, adrenalínu, alebo serotoínu.
ssisa, nechapem, o co ti ide.
Nemas ziadnu psychozu, vazne neviem, co ocakavas, ze ti tu ludia napisu.
nikto viac?
Dychat nestaci, najdi si lepsieho terapeuta.
staci ze mam niekde ist a stresujem, dostanem taky strach ze ci mi nepride zle kedze mam traviace problemy (aj ked v skutocnosti najslor zacali tie psychicke problemy az tak tie s travenim)potom nedokazem robit to co naozaj chcem napr. ked ma niekto nikde vola tak sa na nieco vyhovorim pri tom vo vnutri citim ze chcem ist ale kvoli strachu z neznameho poviem nie a tak to je v roznych situáciach,,,,a to nehovorim ked mamist niekde na noc alebo kde je ticho koniec vystresujem sa ale chodila som uz k jednej psychologicke a ta ma naucila ako mam dychat ked pride taka situacia niekedy mi to pomoze ale niekedy nie ako kedy
Treba ist za odbornikom.
Ake obycajne veci nedokazes robit?
rena ved to ze ani sama neviem co mi vlastne je,,, dik
sssisa, z toho mala, co si napisala tipujem, ze by mohlo ist o uzkostnu poruchu - to nie je psychoza , ale neuroza a da sa liecit. Skus pozriet temu "Depresia a panicka porucha", tam pise dost ludi s podobnymi problemami, aj to, ako sa daju zvladnut.