Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prestup na MU v Brne, skusenosti?

kvaki

hehe, v pohode. :) nehovorim, ze som rovno najintrovertnejsi introvert. akurát ten pinponk sa v brne asi moc nehrá. možno som mala skúsiť erobik... :D a bezcieľne vysedávanie v krčmách už ma akosi prestalo baviť.
bývaš na intráku, či na byte? mne intrák ani nepridelili, mrchy! :D

sweater

Proste ono je to citit ze oni do tej skoly valia strasne prachy, a aj ty profaci z nich je uplne citit jak to radi ucia, niekedy sa nechaju uniest zacnu tam cmarat po tabuly grafy a neviem co, co su taky zazrany do toho, a su to ine kapacity a uplny pohodaci teda aspon vacsina, a tie vybavenia skol, nechcem tvrdit ze u nas je to des, ja som moc vysokych skol nevidel ani nepoznam tu uroven, ale ked som bol na STU v bratislave, no dovi... divne ze este drzi po kope, ja neviem fakt kam to slovensko leje tie prachy ked vsetko chatra...

sweater

ja som taky byval :) ale rozhodol som sa tomu dat zbohom, aj kvoli buducnosti na skole, treba byt trosku vyrecny aj kvoli okoliu sak aj sam som si pripadal ako taky trcko mlcanlivy, hrozne som to na sebe neznasal, aj ked nejake dozvuky po tom su na mne este poznat :), akoze ale samozrejme nic v zlom kvaki, to ja len trosku o sebe :)

kvaki

to je super. ja som tam tiež len prvý semester.
ale poviem vám, pre introverta to vie byť ťažké v novom meste. :) tri mesiace mi trvalo, kým som zistila, kde sa dá ísť zahrať pingpong a zohnala parťáka :D

sweater

studujem ekonomiku, a ano hned po strednej :-), a kvoli tomu ze je to skola z najlepsou povestou myslim ze v sirokom okoli, cakal som od toho vela, vazne, ale este to prekonalo moje ocakavania...

kvaki

sweater, čo študuješ ty? šiel si rovno po strednej tam?
zaujímajú ma aj názory iných, budem rada, ak sa vyjadríš.

kvaki

veve, myslím si, že urobíš dobre.
ja som na prestup nikdy ani nepomyslela. nemala som pocit, že by bola škola v ba zlá, vôbec.
ale zrušili mi mgr štúdium môjho odboru, tak som bola nútená odísť.
a neľutujem. keď poznám ako to funguje na MU, už by som sa nevrátila späť.