Dat sa opat dokopy s byvalym?

Príspevok v téme: Dat sa opat dokopy s byvalym?
malin@

Zazili ste? vyslo to?

Ja mam dost predsudky a som skepticka :(

s Priatelom sme boli spolu dva roky..mali sme problemy ktore sme vtedy nevedeli riesit a uznali sme ze budete lepsie rozist sa. Uz je to rok co sme od seba.. sme v ciastocnom kontakte. A coraz castejsie sa rozpravame o tom ze sa k sebe vratime. Priatel ma chce velmi spat a velmi o mna bojuje, vraj teraz uz vie ze bola chyba ze sme sa rozisli, ze mali sme to zacat riesit a nie sa tak skoro vzdat a ze chce mna, len mna..a je o tom presvedceny..

Ja sa toho ale bojim..velmi s nim chcem opat byt..ale predsa, bojim sa ze nam to opat nemusi vyjst..

co nato hovorite?

ellaa

hm tak myslim si ze ked to bolo takto, tak by si mu mohla dat sancu, teda ak ho stale lubis... ani nevies ako ti zavidim, co by som ja dala zato aby sa ten moj spamatal :(

malin@

ella: no dovod rozchodu.. no, ked sme sa spoznali boli sme obaja dost skepticky vo veci vztahov a tak sme to brali tak volne..ziadne vazne prestavovanie, planovanie buducnosti a tak..Jasne ze sme boli ako par, ale bolo nam spolu pekne a to nam stacilo :) Lenze po case sme som citila stereotyp a nemali sme sa uz kam posunut..len do toho vazneho vztahu a on mi to v tej chvili nevedel dat..stale nebol pripraveny na vazny vztah (jeho byvala mu dost ublizila,a este predtym co mal priatelku tak stale k nej vo vnutri nieco mozno citil..ale vedela som o tom..rozpravali sme sa o tom.. chodil aj k psychologicke..)nikdy ma nepodviedol a vzdy bol ku mne uprimny..ma ma stale rad..velmi..a vraj uz vies ze chce byt so mnou..ze ja som ta s ktorou chce byt..moji rodicia ho nemaju radi..je pravda ze ho sudia len na zaklade toho co videli - ze som bola vacsinu vikendov sama(on bola doma na strednom slovensku alebo pracoval na dome) ze sme spolu nechodili na dovolenky, na vylety..a..ja viem..asi to znie divne a keby som videla taky par tak tiez by som si to mozno myslela..ale bolo to viac menej nase rozhodnutie..je pravda ze neskor som sa donho zalubila a chcela som viac..a asi som nanho podvedome tlacila :( cim som to len zhorsila..ale teraz mi vravi ze to bola hlupost..mat taky vztah..a celu dohodu..a ze sme mali byt odzaciatku spolu a naplno..

ellaa

aha tak to mi je luto...takyto clovek sa myslim ze nikdy nezmeni, to uplne chapem ze srdiecko by to chcelo ale myslim ze ty vies dobre co vsetko ti spravila a ci si dalsiu sancu zasluzi...ja zas som na opacnej strane:) mna opustil priatel a ja len dufam ze si k sebe najdeme cestu, ale neviem..a nechcem sa mu ozyvat a davat mu nieco neustale najavo a vtierat sa lebo by som ho tym asi len odradila..tak len cakam a cakam ci si namna niekedy spomenie a ozve sa mi..aj ked mi predtym povedal ze laska vyprchala z jeho strany, stale len dufam ze tam cosi ostalo:((

AdamKrt

ellaa:

priatelka mi dost ublizila svojimi klamstvami, zapieranim a spravanim. Prekusol som toho vela, ale co bolo vela, bolo vela. Rozisli sme sa a niekolko tyzdnov ma lamala. Prosila ma, ze ona sa zmeni, polepsi, ze vsetko bude dobre. Prehovarala ma a ja som jej znova naletel. Po par tyzdnoch som si povedal, ze snad posledny krat to mozeme skusit, ved uvidim, ci si to zobrala k srdcu. Prave v den, ked som jej uz odpustil a chcel to dat do poriadku, zase nepekne prejavila. Povedal som jej, ze ak ma este raz nastve, ze jej ani telefon nebudem zdvihat. Posr*** to zase. Ako sa dusovala, ze to bude dobre. Ale dobre, ze sa to stalo teraz a nemusim zase riesit rozchod, ked uz rozchod bol... Som z nej poriadne znechuteny. Nevie byt uprimna, pravdu povedat, i keby mala hovorit len dobry den... Nechapem ju a ani ju chapat uz nechcem. Bol som k nej maximalne tolerantny a ona to zneuzivala. Rozum mi hovoril, aby som si daval pozor, ale srdce hovorilo, daj jej este sancu... Ako obycajne, rozum mal pravdu. A tak som dufal, ze sa zmeni... Dobre vsak, ze aspon takto to dopadlo a mozem to vyriesit rychlo a definitivne.

ellaa

mozem sa spytat malin@, ze aky bol vtedy dovod rozchodu? alebo aj AdamKrt ak chcete povedat..lebo by ma celkom zaujimalo ze ci tam bol dovod ze partner prestal lubit (alebo si to aspon vtedy myslel) a teraz zistil ze to nieje pravda? alebo v tom bolo nieco vaznejsie? ja som v podobnej situacii a tak by ma to zaujimalo ci je mozne ze si clovek moze ozaj uvedomit, ano ved ja ta milujem predtym mi asi sibalo?:)

no jaaaaaaaa

viem ze som zrejme tiez tupa hlavne po tom vsetkom co mi moj ex narobil tak to skratim dali sme sa dokopy potom ma poziadal o ruku urcity cas sme byvali u nich doma kedze su taki chudobnejsi cela rodina mne too nevadilo prispievala som na domacnost no potom som povedala ze aby sme si porobili dom po nasich a bueme tam to jest pri mojich rodicoch tak sme sa prestahovali ku nam on chodil na nocne tak sme sa dohodli ze rano vstane a porobi co to ja som mala tiez svoju pracu no po case mu uz zacalo vadit ze ho rano budim aby siel porobit cosi v nasom dome ze on chce spat do obeda ze ho stale len nutim do prace nedam mu oddchynut a potom sa do toho zapojila aj jeho mamicka ta ho tiez nahuckala ze ked sa mu nepaci ze sa ma vratit domov tak vsetky tie veci vyustili do toho ze som mu povedala ze ked sa mu nepaci moze sa zbalit a ist domov a potom to zacalo tie reci ako som ho tyrala a nutila len do prace vsetko zakazovala a viete preco vsetky tie reci? pretoze on ma potrebu byt dolezity a lutovany preto narozpraval to co neni pravda no teraz si uvedomil ze spravil chybu no viete ja som mu uz dala druhu sancu a vlastne tu dosral takto tak teraz ma prosi o dalsiu povedzte mi prosim vas preco ja aj po tom vsetkom ako mi ublizil nemozem prestat nanho mysliet? nasi povedali ze to by aj tak nemalo zmysel no ja blba krava musim aj tak nanho mysliet mam kopec prace no aj napriek tomu musim prosim povedzte preco? preco nedokazem nanho prestat mysliet? PROSIM LEN SERIOZNE ODPOVEDE

AdamKrt

U mna sa zase nieco podobne stale expriatelke. Az po rozchode si uvedomila, co vo mne mala a teraz ma chce spat. Mam vsak obavu, ze by ostalo vsetko po starom a bolo by znova po jej a ze sa nebude vediet zmenit, alebo mozno len nakratko a nevie dodrzat slovo, ze by jej to vydrzalo, co naslubuje... Velmi nas chce zase spolu a tiez som v rozpolozeni, ze cast mna by chcela, ale ta druha mi hovori, pozor - ta uz ina nebude...