O co mu ide?

Príspevok v téme: O co mu ide?
eja7

Ahojte, potrebovala by som radu. :)

Jeden kamos ktoreho poznam skoro rok, bola som s nim raz von.. akoze rande (v juni minuleho roka), potom sme sa este parkrat stretli, ale nic sa nestalo.

Zvykli sme si pisat aj do pol jednej rano, a potom mi zaprial dobru noc, ked zacala skola, uz sme samozrejme do pol jednej pisat nemohli, tak praje pekne sny vecer, alebo prezvoni..

Uz 5 mesiacov ma vsak frajerku ktora je od neho o 4 roky mladsia (on ma 18) .. ja mam tiez 18. Keby ju vsak nemal rad nebol by s nou tak dlho nie? Nepoznam ju osobne ale z pocutia viem, ze je rozjarena, na svoj vek vystredna a nosi hlboke vystrihy..

Nie je to zvlastne takto sa spravat voci mne? O co mu ide? Ja chapem, ze si rozumieme, lenze nechapem kam to smeruje.. chcem "pocut" vas nazor.. dakujem :)

Lillllllss

18 rocny je este dost mlady, v podstate je to este decko. sam nevie co chce. nechaj ho tak, keby ta chcel tak ti to nejako naznaci, alebo ss stretnete a nebude mat zaujem o 14 rocnu.

mina789

ale len tak odveci..tiez nechapem ze ma 14rocnu:D... no mne sa tiez pacil (asi aj stale paci:/)jeden chalan, o ktorom som si vzdy myslela, ze si hlada baby vo svojom veku, mozno este starsie a mladsimi sa nezaobera...a jeho byvala bola zevraj o Dost mladsia..som nechapala:D

mina789

asi na tom nieco bude, ked to tak citis... (baby maju na take veci nos ze ano:P:D)...noo mozno nevie sam co chce a tu jeho frajerku ma prave preto ako si to napisala, ze je vystredna, rozjarena a tak si ho ona nejak ulovila:D (ale to je len mozno:))... alee ked si rozumiete a fakt mas pocit, ze je tam nieco viac,tak to je ine, to sama musis vidiet v tom pisani a asi to aj vidis :)... podla mna by si to nemala riesit, proste sa s nim bav tak ako doteraz. Ja som toho nazoru, ze ak sa to ma stat, stane sa to. Hlavne sa nanho nneupinaj(ale ak to uz bude k nevydrzaniu tak si ho posad na kolienko a porozpravaj sa s nim:DDD) neviem ti takto uplne poradit, ale tak aspon takto zbezne:)

Slobodna

No v prvom rade je podľa mňa divný, keď má 18 a chodí so 14 ročnou, nech vyzerá akokoľvek vyspelo. Ty si pre neho dobrá iba ako kamoška, nič viac. Muži nechcú dobré baby, ktoré sú tu vždy pre nich, vypočujú a pomôžu, muži chcú výstredné mrchy a pipky, u ktorých ich získaním si zvyšujú svoje sebavedomie. Samozrejme hovoríme iba o tých nevyzretých zakomplexovaných, ktorých je v každej vekovej kategórií dosť :)

eja7

mina789 - a este k tomu zelaniu - to nie je ze kazdy druhy tyzden zazela pekne sny. on to robi kazdy vecer.. aky je dovod nieco take robit, z jeho pohladu, ked mam frajerku, je nam dobre, mame sa radi... tak preco? ... proste si to neviem celkom vysvetlit

eja7

mina789 - lebo je iny.. :D To nie je o tom, ze: cau, ako sa mas, co mas nove... ale skor o pocitoch, o stasti, je aj strasne vtipny a mam taky pocit, ze u mna akokeby hladal nieco, co v tej svojej frajerke najst nemoze.. nieco hlbsie. Mozno si to len namyslam ale tak to vyzera.. Ona - fyzicno.. ja - dusa

000nastenka - tak myslim, ze malo to nie je.
Neviem ci preto, ale keby daco naozaj chcel, tak to da najavo asi. Vsetko je to na takej platonickej urovni..

000nastenka

5 mesiacov je podla teba nejak hrozne dlho? to si nemyslím.. a možno preto si našiel frajerku, lebo s vami sa to nejak nechcelo rozhýbať, alebo čo ja viem.. držím palce :)

eja7

v podstate hej.. tak od silvestra, ale teraz cez skolu uz nie do rana... len mi zela PEKNE SNY ale ked piseme tak je to zaujimave