Prosím, ako zistiť či to ešte berie???ako sa to prejavuje?...vďaka za každú odpoveď.
Pervitín-prejavy
No s tymi zrenickami to je fakt hovadina :D je jedno ci som to fajcila,snupala alebo slahala.Ale mozno je to tym ze som si davala vzdy velmi male davky,nerobilo mi to dobre. Fuuuj teda to je pekne svinstvo, brala som vselico a mozem len potvrdit komenty nizsie.
aj fajcit sa to da. na alobale alebo na skle/ziarovke... nemusia si to hned vsetci pichat preboha... niektori dokonca len fajcia a ani nefukaju.
Ahoj Martinka2
Najlepšie ti odpovie ten ktorý si tým prešiel!
Takže nechutenstvo do jedla, s tými zreničkami je to ako kedy lebo niekto ich má rozšírené a viem že nefetuje, nervozita unavenosť a ešte jedna vec ja teda neviem ako to ten tvoj blízky človek berie alebo bral ale vieš niekto si to pichá rovno do žili a niekto to fúka ( do nosa ), tak treba skontrolovať ruky alebo stehná alebo čokolvek kam si to ludia pichajú a potom si vímaj či často nepoťahuje nosom ako keby mal nádchu, či nemá niečo biele okolo nosa. Je toho vela tak niečo ti možno napovie.
Ak by si ešte potrebovala nejakú inú radu ohladom tohoto tak mi kludne napiš :)Ja som si tým prešla už rok som v poriadku :D
george303
:D
to čo som napísala,bolo okopírované zo stránky kde píšu lekári.
jj te zrenicky nemusia byt rozsirene staci aby sa pozrel do svetla a hned sa zmensia ... bibba ty mas toho dost zasebou asi mame podobny zivotny styl :D
prehnane. ved uz to ma asi 2000 ludi tak co. a s tymi zrenickami je to uplna blbost. niektorym sa nerozsiria. v tej vseobecnej charakteristike som sa dobre zasmiala, ze farba oka neni skoro vobec vidiet, jaka blbost, to sa stava pri extaze...
boze HIV..tak to uz je fakt trosku prehnane!
Závislosť:
Pervitín nespôsobuje fyzickú závislosť ako heroín, ale psychickú. V psychickej závislosti sa človek bez drogy cíti nemožný, unavený, nudný, vybitý. Ale je to len pocit, ktorý ho vlastne ženie si drogu zohnať. Vo fyzickej závislosti je to horšie. Tam sú stavy bez drogy sprevádzané skutočne silnými bolesťami. Motivácia zohnať si drogu a zbaviť sa tak bolestí je ďaleko vyššia. Ale ani tá psychická závislosť sa nesmie podceňovať.