Nechcem byť "tá druhá"

Príspevok v téme: Nechcem byť "tá druhá"
lulu22

ako začať... poznáme sa cca 7rokov..nejakú dobu sme sa vôbec nevideli, až pred 4mi rokmi, ked som nastúpila do zamestnania, kde on pracuje tiež. Vedela som, že je zadaný, že má priateľku, tak som ho neriešila ako "muža". Pre mňa bol už inej a basta. Lenže cca pred 3mi mesiacmi to začalo, stretávali sme sa každý deň na obede.. pohľady boli intenzívnejšie, začala som sa na tie obedy tešiť. práve kvôli nemu. Jedného dňa mi napísal. a ja som to brala normálne, že chce zase obnoviť nejaký kontakt. Ale on mi sem-tam napísal niečo také krásne, že ma to začalo tešiť. A asi po mesiaci písania navrhol stretnutie s tým, že je to jeho tajný sen ísť so mnou von, pokecať a vedieť ako si žijem. A ja som išla, s tým, že ok, veď nie je nič zlé na tom, ísť s ním len von. A aj sa tak stalo, že sme boli spolu pár hodin, normálne vo všetkej počestnosti. Ešte ale nezabudol povedať, že "je škoda, že som zrovna zadaný".. a mal pravdu, škoda:(
Potom sme si zase sem-tam napísali.. a prišli druhé stretnutie. Bola som u neho, bo žije sám. A zase nič neboli, držala som sa:) s tým, že nechcem byť druhá abo niekto, s kým si len užije. boli sviatky a neboli sme spolu "sami" cca 2-3týždne. Až opat včera, navrhol "rande". Tak som išla. Ale včera to bolo také, sme sa smiali, flirtovali.. a ked ma išiel opat odkopnut domov, tak už ked sme sa lúčili, povedal, že mi musí dať pusu aj ked len na líca. a ked bol pri mne, dal na jedno-na druhé a že ešte na pusu..tak sme sa bozkávali. Bolo to také pekné.. a ja krava si to teraz trošku aj vyčítam, bo on sa mi odvtedy neozval. a rozmýšlam, že prestanem chodiť na obedy vtedy ako on. lebo ked ho vidím, mám chuť byť s ním. Ale viem, že nemôžem, keď on už svoju polovičku má.
Preto rozmýšlam, že ako mi navrhne ďalšie stretnutie, tak pôjdem a všetko mu poviem, že načo je to dobré byť takto spolu, keď vlastne spolu nie sme. Že nechcem byť pre niekoho len také rozptýlenie a tá druhá! Alebo neviem, či by som mu to nemala len napísať, bo sa do neho postupne zamilovávam a to nemôžem, bo sa budem ešte viac trápiť..
Neviem.
Prepáčte, že som sa tak rozpísala, ale musela som to dať zo seba von a rada by som počula Vaše názory.. i keď ja mám v hlave jasno, len v tom srdci je zmätok :(

lulu22

han.ka, dakujem. máš pravdu, že je to vlastne všetko len na ňom. Ale povedala som si DOSŤ, už ma nebaví len tak čakať.. tak sme sa dohodli, že ideme dnes von. A dúfam, že budem mať odvahu a silu sa ho to narovinu opýtať, načo spolu vôbec chodíme von, kam to vedie? ako som už písala, ak sa začne zakoktávať a rozprávať nezmysli, viem na čom som a bude to naše posledné stretnutie.. jasné, bude ma to mrzieť, bo sa mi naozaj páči a je mi s ním fajn:) ale jasné, že načo budem strácať čas s niekým, kto ho nechce tráviť so mnou? a poviem si vždy, som ešte mladá :)) a ešte vidím nejaké šance na lásku a šťastie!

han.ka

uff, tak to je riadny namotávač! asi by som sa aj ja namotala, ide na to veeelmi dobre - pomaly a nenápadne.
Asi by som mu dala na výber - buď ty alebo tá druhá. Možnože nie je pre tú druhú 100% rozhodnutý. To by bola tá lepšia možnosť. Ale aj tak - rozhodnúť sa musí on sám.
Ty to máš o to ťažšie - vyčkávať, že čo bude. A neustále o tom rozmýšľať a všetko si rozoberať v hlave. Snaž sa nejako odreagovať, nájsť si nejakú zábavu, záľubu, aby si ho aspoň trochu vypustila z hlavy

sabynka

LULU - Ja by som to nerobila. Myslím, že keby chcel, tak sám odíde od nej. Ona tiež musí cítiť, že niečo nie je v poriadku. Nechaj ich, nech si to sami vyriešia.

lulu22

napísal mi.. a kvázi som to "ukončila" cez sms.. budem sa snažiť čo najviac sa mu vyhýbať.

sabynka, súhlasím s tebou, ja si to uvedomujem, natoľko rozumná som, našťastie nie som až tak moc zamilovaná, i keď by som chcela, ale keby bol slobodný..
k tým tvojim otázkam: ..vlastne ona tá holka, čo s ním chodí, tak pred ním mala 5ročný vzťah, už boli zasnúbení, ale spoznala tohto a rozišla sa s ním. Neviem, možno sa jej cíti byť "zaviazaný"..že ked už opustila kvôli nemu niekoho, tak jej to nespraví. Naozaj netuším, je to len moja blbá teoria :D takže neviem, sestra mi radila, aby som bola mrcha, išla si za tým, čo chcem, ale ja na to nemám žalúdok..:/

sabynka

LULU - Prepáč, ale myslím, že on len skúša, ako ďaleko môže zájsť teba.A môže zájsť tak ďaleko, ako to ty dovolíš....keby bol z teba úplne hotový, tak by sa rozišiel s priateľkou a bol s tebou...
Predstav si seba na mieste tej jeho priateľky.... chcela by si takého chlapa?
Mala by si si to ujasniť skôr, ako sa úplne zaláskuješ, potom to už bude ťažké a nebudeš trpieť len ty, ale aj jeho priateľka a on .... ?...

Luc2011

Isto ťa len namotáva a nič viac. Hľadal nejaké rozptýlenie a našiel. Keď podvádza ju, podvádzal by aj teba. Nechaj ho plaaaavať, budeš sa len trápiť. Radšej to skonč, kým je čas ;-)

lulu22

AdamKrt, veď preto rozmýšlam, že sa ho to spýtam, bo ak sa začne vykrúcať blbými vetami, tak fakt za to nestojí, aby som nad ním rozmýšlala..
A on ženatý nie je.. len má priateľku, 4roky, ale nežijú spolu!