ako začať... poznáme sa cca 7rokov..nejakú dobu sme sa vôbec nevideli, až pred 4mi rokmi, ked som nastúpila do zamestnania, kde on pracuje tiež. Vedela som, že je zadaný, že má priateľku, tak som ho neriešila ako "muža". Pre mňa bol už inej a basta. Lenže cca pred 3mi mesiacmi to začalo, stretávali sme sa každý deň na obede.. pohľady boli intenzívnejšie, začala som sa na tie obedy tešiť. práve kvôli nemu. Jedného dňa mi napísal. a ja som to brala normálne, že chce zase obnoviť nejaký kontakt. Ale on mi sem-tam napísal niečo také krásne, že ma to začalo tešiť. A asi po mesiaci písania navrhol stretnutie s tým, že je to jeho tajný sen ísť so mnou von, pokecať a vedieť ako si žijem. A ja som išla, s tým, že ok, veď nie je nič zlé na tom, ísť s ním len von. A aj sa tak stalo, že sme boli spolu pár hodin, normálne vo všetkej počestnosti. Ešte ale nezabudol povedať, že "je škoda, že som zrovna zadaný".. a mal pravdu, škoda:(
Potom sme si zase sem-tam napísali.. a prišli druhé stretnutie. Bola som u neho, bo žije sám. A zase nič neboli, držala som sa:) s tým, že nechcem byť druhá abo niekto, s kým si len užije. boli sviatky a neboli sme spolu "sami" cca 2-3týždne. Až opat včera, navrhol "rande". Tak som išla. Ale včera to bolo také, sme sa smiali, flirtovali.. a ked ma išiel opat odkopnut domov, tak už ked sme sa lúčili, povedal, že mi musí dať pusu aj ked len na líca. a ked bol pri mne, dal na jedno-na druhé a že ešte na pusu..tak sme sa bozkávali. Bolo to také pekné.. a ja krava si to teraz trošku aj vyčítam, bo on sa mi odvtedy neozval. a rozmýšlam, že prestanem chodiť na obedy vtedy ako on. lebo ked ho vidím, mám chuť byť s ním. Ale viem, že nemôžem, keď on už svoju polovičku má.
Preto rozmýšlam, že ako mi navrhne ďalšie stretnutie, tak pôjdem a všetko mu poviem, že načo je to dobré byť takto spolu, keď vlastne spolu nie sme. Že nechcem byť pre niekoho len také rozptýlenie a tá druhá! Alebo neviem, či by som mu to nemala len napísať, bo sa do neho postupne zamilovávam a to nemôžem, bo sa budem ešte viac trápiť..
Neviem.
Prepáčte, že som sa tak rozpísala, ale musela som to dať zo seba von a rada by som počula Vaše názory.. i keď ja mám v hlave jasno, len v tom srdci je zmätok :(
Nechcem byť "tá druhá"
presne tak! až sa sama sebe čudujem, čo mi dokáže napísať!!? júúúj, on môže byť len rád, že nie som mrcha a tej jeho nedám nič prečítať od neho.. tá by bola veeľmi prekvapená!
tak tie jeho dristy su fakt trapne.... to ako na taketo ta clovek namota???? hm.... mne je to akurat na smiech.... chuda ta holka ze chodi s takym chudakom...sprav jej laskavost a prevezmi jej bremeno.... kym si nenajde dalsiu korist
nech sa ozve potom ked sa jeho pocit zmeni na presvedcenie...a to "prepac, ze som ta do toho zatiahol" je fakt posobive, niekto by mozno aj slzu vyronil
normálne sem musím napísať nejaké jeho hlody, lebo mi až rozum stojí :))
"a stalo sa to možno preto že mám pocit že XY nieje tá...
stojím v slepej uličke a neviem čo s tým
prepáč že som ťa do toho zatiahol a ak ma už nechceš vidieť tak už mi neodpisuj.."
a potom mi dokáze ešte napisať aj niečo takéto:
"pri tomto rozhovore mám pocit resp. ťa vidím sedieť po mojej lavej strane..
a mám teké šťegolenie na bruchu."
Bože môj, ja tých chlapov asi všetkých postrielam.. _:))
kafik, vieš k tomu, ako to bolo s tou jeho na začiatku, že kto koho balil, ako to začalo a pod, tak o tom neviem nič, to vedia len oni dvaja. Nemôžem s určitosťou povedať, že on jej dával signáli.. to je ako ja, ja som vedela, že je zadaný-neriešila som, ale on začal písať.. a tak isto to mohlo, ale nemuselo, byť u nich.. ale i tak stále od neho nemám odpoveď, resp. som sa ho nepýtala na to, že na čo to bolo všetko dobré..
K tomu, že čo je na tom, že sa zadaní ľudia zamilujú do iných.. nedávno som sa rozprávala s kamarátom o "otvorených" vzťahoch.. že človek nedokáže byť celý život verný len jednej osobe a preto vznikajú nevery.. lebo jeden človek nemôže naplniť všetky naše túžby a očakávania-tak hľadáme inde. A musím povedať, že chvíľu ma napadali také myšlienky, že čo keď ten "môj" to takto má. že je spokojný, ale ja som jeho platonická láska.. potom mi došlo, že to je dobrá blbosť, že ja by som s takým naozaj nič nemohla mať. Byť tá druhá je na nervy.. cítim sa úplne bez života a to ešte cez týždeň som sa cítila šťastná, že ho vidím..
lulu22, veď jasné že on bol slobodný. Ale to mu nevadilo zaujímať sa, zvádzať, bojovať o zadanú babu? Prebrať ju? Ak človek nemá rešpekt voči vzťahu DVOCH ľudí (jedno či sú manželia, či randia alebo žijú spolu na kôpke), nebude mať ktovieaký rešpekt ani voči svojmu vlastnému vzťahu. Čo teda na tohoto chalana sedí. Má frajerku a kľudne namotáva ďalšiu kočku. A samozrejme, že to aj ona (jeho terajšia) urobila chybu, ale on tiež. Zadaní (vydaté) sú proste tabu, dávam od nich ruky preč.
Keď sa dvaja zamilujú do ďalšieho/inej (a pritom sú vo vzťahu), čo je na tom? Nuž nič. Len to, že asi nevedia čo je to láska a ešte ju nezažili (a možno ani nezažijú).
Inšpirovať sa celebritami neni moc dobrý nápad. Myslím si, že nie su ktovieako šťastní. Ak chceš byť šťastná, tak rob veci radšej úplne inak, NIE tak ako oni.
tak a je to za mnou.. i ked som si dnes trošku poplakala..
priznám sa, že som zbabelá..že som mu všetko, čo si myslím a cítim, napísala do spravy.. lebo ked som včera bola s ním vonku, nedokázala som to zo seba dostať.. myslím, že to pochopil, že u mňa nemá šancu, keď má dievča.
kafik, to, keď som sa dozvedela, ako to bolo s tou jeho a ním na začiatku, tak ma to tiež nemilo prekvapilo.. ale ked mi kamoška povedala, že ale ON bol vtedy slobodný, že to ona mala mať zlé svedomie.. a že predsa ked sa dvaja zamilujú, čo je na tom? že to isté sa deje aj medzi "celebritami" stále sa rozchádzajú pre iných..
a samozrejme ja keby som bola s ním, celú dobu by som sa bála, že mi to spraví..
lulu, zakoktávať sa nebude. Nebuď naivná, on si už v mysli našiel milión výhovoriek prečo robí to čo robí. Lebo ty si iná ako jeho frajerka -žiarivejšia, jemnejšia, ženskejšia, príjemnejšia.. bla bla - ale frajerke nedokáže ublížiť.. bla bla PROSTE KECI. Chlap, čo to ťahá na dve strany taký MôŽE BYŤ aj keď bude s tebou. Priťahuje ťa možnosť, že budeš podvádzaná?
Ináč si všimni, že možno aj ON bol v podobnej situácii ako si ty teraz - vedel, že kočka (terajšia frajerka) je zadaná a napriek tomu s ňou randil a prebral ju tomu chalanovi. No schválne sa ho na to spýtaj. Ja takéto správanie - prebratie frajerky a "hranie" na dve strany - považujem za veľmi zlý signál. Takýto chlap je dosť na figu. Určite nestojí za to, aby si oňho stála. Ale ak ti nevadí nevera..
ahoj lulu,mám taký pocit že najprv ťa bral ako dobrú kamošku s tým že sa dobre zabavíte,potom sa on nechcel zamotávať a teraz by mu občasné rozptýlenie s tebou nevadilo s tým že bude nezáväzne skúšať ako daleko to zájde,priateľku asi nemá v pláne opustiť,sám ti povedal že je zadaný aby si o tom vedela,že ti nič nesľuboval,treba sa riadiť tým rozumom je to ťažké,ale potom by to bolo ešte horšie,ja by som to ukončila.