Tehotenstvo a antidepresiva

Príspevok v téme: Tehotenstvo a antidepresiva
Radusska

Mam 20 som tehotna babatku sa tesim ale uz tri roky som sa licila antidepresivami, ked som zistila ze som v druhom stave musela som s tym hned seknut,,, no teraz mi je tak na nic mavam depresie velmi silne mam strach ze to nezvladnem, ku doktorke sa neviem dostat hned lebo ma stale plno a som objednana az niekedy koncom mesiaca... co zatial prosim poradte, a co skusensoti s tehotenstvom a ktomu branie antidepresiv????? prosim kto ma skusenosti poradte.... necchela by som babu ublizit ale mam strach ze takto zosaliem a ze si raz aj nieco urobim neviem co mozem od seba cakat :((((

Radusska

jj zijem s ocom svojho dietata uz od 16 ... ja sa tesim ale tsa depka pride sama od seba a vtedy mam pocit ze uz nikdy nic nebude v poriadku... mam nervy na vsetko, vsetko ma rozculuje najradsej by som bola sama zavrela sa do izby a nikam nesla aspon pol roka abo do porodu nic sa mi neche nic ma nebavi cim to je???

zuzkas

ak sa môžem spýtať tak žiješ s otcom dieťaťa?ten ti nevie pomôct,alebo rodina?skús si čítať nejaké články o tehotenstve a o bábatkách,teš sa z toho,že za chvílku príde na svet človiečik,ktorý ti bude robiť veľkú radosť...