co je toto za chorobu?

Príspevok v téme: co je toto za chorobu?
peped

Dobry den,
prosim Vas poradte mi co sa to so mnou deje. Uz to trva asi 2-3 roky. Ide o to ze je to tazko vysvetlit: jeden priklad ked sa idem napriklad ucit tak si akoby v hlave 5x poviem ze sa idem ucit, akoby som to musel povedat niekomu koho mam v sebe, v duchu sa rozpravam sa sam so sebou. dalsie co ma tak napada je ze napr. si poviem ze ak teraz 3x zmurknem tak dostanem za 1 z pisomky...viem ze je to smiesne a divne ale neviem co to je
nieco podobne bolo raz v relacii reflex, ze tam bol muz ktory musel pred tym ako isiel von 10x skontrolovat ci je vypnuty plyn na sporaku...

neviete co to moze byt?

Vdaka dopredu za odpoved

paraparpapar

peped normalne chod za obvodnou a ona ty da papier a mas psychoterapeuta/psychologicku zadarmo ja som si to tak vybavil ;) a nemusel som platit velke peniaze ale tiez ze kolko mas rokov ...

peped

no zatazuje ma to pri uceni vobec sa nedokazem sustredit...zasiel by som ku psychologicke...ale nechce sa mi moc platit zato ze si tam sadnem a ona do mna nakeca nejake sracky....kolko to asi tak stoji?

peped

nevyspaty? to som 3 roky nevyspaty? kiezby
ked som si to cital na wikipedii tak som sa potil...proste ako keby to o mne pisali

peped

dakujem za odpoved a nieje to nahodou Obsedantně kompulzivní porucha lebo len toto som nasiel alebo je to to iste?