Mám taký problém,že keď som v uzavretom priestore a mám na niečo čakať,príde mi hrozne zle.Mám pocit že sa neviem nadýchnuť,že tam už nevydržím ani dve minúty,lebo odpadnem.Stáva sa mi to v autobuse,u lekára,v obchode v dlhom rade...čo s tým?Stretol sa už niekto s takým niečim?Trvá to asi dva mesiace,nikdy predtým som takýto ani podobný problém nemala.Ako to riešiť?Ja sa už bojím aj ísť niekam,kde viem že budem musieť čakať v uzavretom priestore.
ako toto riešiť?
je tu niekto,kto sa vyliecil z klaustrofobie?
Greg,máš s tým osobnú skúsenosť?Ano dá sa povedať že si občas s priatelmi vypijem,ale stáva sa mi to aj keď nepijem vôbec.A odpadla som raz,ale to bolo ešte keď som tieto problémy nemala.
klaustrofobia.
Ak chces ist cestou liekov, navstiv psychiatra.
Ak chces ist cestou psychoterapie, navstiv dobreho psychologa.
Klaustrofobiou byvaju castejsie postihnuti ludia, ktori sa rodili tazko (klieste, vakuumextraktor), ale nie je to podmienkou.
poznam.... nepila si v poslednej dobe viac alkoholu..? neodpadla si niekde v poslednej dobe.?
Myslim, ze moze ist aj o klaustrofobiu, kedze mas v podstate strach z uzavretych priestranstiev...Radim nasvstevu odbornika, ten uz bude vediet zmiernit tieto prejavy alebo najskor lepsie posudit, ci moze ist o klaustrofobiu.