Chcela by som sa tu zmienit o jednom mojom probleme.Tyka sa citania na hodine nemam ziadnu poruchu dyslexie ani dysgrafie citam velmi pekne a chodievala som aj donedavna recitovat na sutaze. Bola som vzdycky nadsena ked ma nieaky ucitel vyvolal citat nahlas a teraz mam z toho naozaj velke stresy. Zacalo sa to tym ze sme dostali noveho ucitela Slovenciny a ja som ho nikdy nemala rada. Je strasne prisny a ja si proste nanho nemozem zvyknut. Vzdy ked ma vyvola citat sa to skonci tak ze mi zacne strasne byt srdce vzdy sa zaseknem a zacne sa mi triast hlas a vsetci v triede sa mi smeju. Viem znie to hlupo ale ja potom nad tym stale rozmyslam a mam velke stresy. Pred kazdou Literaturov nemozem ani poriadne spat. Pri inych uciteloch je to v pohode mozno na par vynimiek ale ako nas zacal ucit neznasam Literaturu. A nikdy som nemala ani problem s prezentovanim mojich prac alebo recitovanim basne. Teraz mi tak prudko bije srdce ked mam ist len prezentaciu precitat nahlas a to nemusi byt ani hodina s nim. Som z toho fakt na nervy co sa so mnou stalo??? ja som citanie zboznovala a zrasu sa trasiem pred kazdou hodinou Slovenciny. Neviete mi niekto poradit akoby sa tomuto dalo predist??? DAKUJEM :) :) Inac hambliva niesom co sa tyka komunikativnosti som velmi komunikativna to mi ziadny problem nerobi a ani mi nerobi problem citat cudzi jazyk.