Dobry mám priatelku a do buducna by sme kcely pohlavny stik ...dajme tomu použijem durex...po sexe ostane cely...je taka možnost že može byt tehotná?..a este keby že bola tehotna ...použjem babytest a kuaže že ano da sa s tím ešte niečo spravit aby neotehotnela?...dakujem...este k tomu nedošlo iba kcem byt mudrejší keby sa nahodou stalo:)
Iba sa pítam čo robit keby nahodou:)
Pardón!..chcu sex nie(kcu)..ospravedlujem sa keby ste ma nebuzrovaly ale najde sa aj taky inteligent čo aj za dlžen ma zjebe. :D
a pozerám že tu 14 ročním nadržaním deckám davate rady a nebuzerujete ich ...a kcu sex a ja čo sa len zaujímam o to tak ma tu buzerujete...fakt nechápem
Chcel som rady. Nie aby ma tu niekto spovedal čí mám 18 alebo nie ,komu na tom až tak zaleží môžeme sa stretnúť.A v 7 ročniku ma nezaujimal sex ..boly sme pubertiaci zaujímaly nas ine veci... každy je iný. A biologiu sme nemaly a ked kceš dam ti stranku školy možeš zavolat riaditelovy alebo osobne popitam čislo aby ste sa ho pitaly či elekrtikari maju biologiu ...Muderec!!
Ak by sa stalo, že by už bola tehotná a zistili by ste to napríklad z toho tehotenského testu, už iná možnosť ako dieťa si nechať alebo interupcia nie je.
kubekok, vždy je tam nejaká minimálna šanca otehotnenia. Aj keď používa antikoncepciu alebo kondomy či nejakú inú ochranu. Ale ak ostane celý (tvoje semeno musí zostať v kondome), tak by sa nič nemalo stať. Ak by sa náhodou kondom roztrhol či zvliekol a vy by ste si to všimli neskoro, tak existuje tabletka "po", ktorá sa musí užiť myslím do 72h po sexe či tak nejako, dá sa zakúpiť buď v lekárni alebo na pohotovosti (bez lekárskeho predpisu). Ale s tou tabletkou opatrne, užíva sa iba vo výnimočných prípadoch, nie ako forma ochrany po sexe! A prajem čo najmenej trapasíkov pri sexe :))
Chlapče, radšej si mal povedať že máš menej ako 18 rokov. Pretože tvoje znalosti či už gramatické alebo všeobecný prehľad sú na bode mrazu. Si elektrikár, ale zato musíš aj tY mYslieť.
priatelia nechajte lunik IX napokoji
kubekok, aby si nevyzeral ako debil, napríklad preto. pokiaľ viem, tak na každej strednej škole sú nejaké základy biológie, ale ok... to že ťa v siedmej triede zaujímalo len to čo je v nohaviciach (tvojich) to je tvoj problém, ale myslím si, že nevedieť, že okamžite po sexe asi nezistíš že je tvoja frajerka tehotná, to je chyba a nie chyba nepozornosti na prírodopise, ale chyba celkovo v systéme. inak to nevidím...
kubekok:
napr. na to, aby si jedneho dna nepovedal - draha, podrz mi prosim tieto dva droty... :) A ona podrzi droty posledny raz.
Jasne maly sme prirodopis...ale s toho viem tak kaurat čo mosíme v gatiach...a ja som elektrikár tak načo by mi bola biologia...hmm?