Manorexia- anorexia u mladých mužov

Príspevok v téme: Manorexia- anorexia u mladých mužov
xxx994

Zdravím, som tu nový, nemienim priberat, ale som zvedavý na názory ostatných.
Mám 16 rokov, meriam 180cm a vážim 56-57kg.
Som ten typ čo síce nepriberie moc, pretoze ked som mal obdobie ze som zjedol každý den "slona" tak som nemal viac ako 60 kg. Pred chudnutím som maval divné stavy, doteraz nemam svoje telo uplne rád, ked som pred pol rokom schudol na 54 kg, citil som na uz lepšie, mal som vyžšie sebavedomie. Ale nechudnem tym spodobom že by som nejak extra hladoval, len odmietam mastne veci a sladkosti aspon vacsinu, mne nezdrave jedla ani nechutia, mam rad cestoviny,soju,musli,kuracie maso,ryby,tmave pecivo atd...
Viem že nemusim uplne surovo chudnut pretoze mam dost rychle travenie, ale citim sa lepšie ked neustále chudnem, asi tak by som to zhrnul, dakujem vopred za názory

petraR

to su len vyhovorky že nevieš pribrať ! každy vie pribrať ked velmi chce ...to nejde tak rýchlo to trvá aj mesiac aj dva si nemysli že ked sa raz poriadne naješ že hned priberie.....priber lebo vážiš jak baba musíš byť strašne vychudnutý..... to vobec neni pekné priber prosim ta bud naber svaly alebo proste priber

LuLuCinka2093

si normálny ved na výsku 180cm je 56kg málo a ty chces este chudnút???
ved ja mam 56kg a to meriam iba 165cm a nie som nejaká tucná a ty si dokonca chalan ..tvoja ideálna váha by mala byt okolo 70-75kg

sbear

kazde telo ma geneticky nastavenu urcitu vahu, ked sa dostane pod nu, tak telo oslabne a budes sa citit "vystaveny" + rychlejsie nachytas kadejake chripky, infekcie.
Pokus sa najst vahu, pri ktorej si myslis, ze sa citis najlepsie po fyzickej stranke a snas si ju udrzat, vytvaruj si svaly.
Baby nemaju radi priliz chudych chalanov - kostlivcov, potrebuju pocitit teple objatie a nie kosti.
Zdrava vyziva je ok, ak telu dodavas vsetky ziviny.

girl015

vedd ty by si mal pribrat chlape ja mam 15 a vazim 48 a to s asnazim pribrat co najviac... podla mna maly by si skusit posilovat a pribrat lebo ked si tucnejsi.. mas s coho naberat svaly. a budes istym sposobom chudnut ale inym sposobom priberat svaly

jajka001_

ja tiez nejem nezdrave veci a nie som preto anorekticka
ine je to ze nemas rad svoje telo a chces chudnut. chudy si uz dost. zdravie je najdolezitejsie, na to mysli. preco chces chudnut?