Ahojte holky,
ja vazim 84 kg a moj ciel je 70 kg (pri vyske 178 cm). Najidealnejsia vaha by bola 65 kg, ale viem, ze je to na dlhsie. Ja som uz zacala s chudnutim a dari sa mi celkom dobre. Zabudnite na to, ze potrebne kilogramy zhodite za 3 mesiace (ak sa jedna napr. o 10 kg). ja som zacala plavat 4.1 a odvtedy chodim kazdy den na plavaren. v utorok som vazila 85 kg (84 kg je vaha zo vcera...). ide to sice pomaly, ale som pocula, ze pomale chudnutie je trvalejsie a bez jo-jo efektu. ono je to boj na cely zivot (to som si uvedomila po XY druhov diet). odporucam vam precitat si casopis Diéta - nie je to o diete ako takej, ale je to casopis o zdravom zivotnom style. citam ho vyse pol roka uz a je to velmi dobry casopis. a teraz k mojmu jedalnicku:
- vzhladom k tomu, ze este byvam pri mamke, nemozem si vyvarat ako chcem... jem teda uplne vsetko, ale s mierou
- pitny rezim je moj kamen urazu... mala by som vypit 2 l, ale povacsinou vypijem 1-1,5 l...
- myslim si, ze nie je pravda, ze sa musime obmedzovat v sladkom (mam znamu, ktora schudla pocas vyse roka asi 20 kg a povedala mi, ze jej cvicitelka vo fitnesku povedala, aby za kazdym cvicenim zjedla aspon 1 musli tycinku, lebo organizmus to potrebuje - teraz vyzera fakt skvele...)
- ja si dam niekedy sladkost ku kave poobede (napr. kolacik) a po cviceni si dam tiez sladke
A co som dnes jedla?
R: ovsene vlocky s jogurtom
D: nic (ale ked som hladna, dam si jablcko alebo ine ovocie)
O: pecene zemiaky s trochou kecupu
Ol: puding (ako som pisala vyssie, musim si dat kustik sladkeho)
V: kuracie masko so zemiakmi
podstatne je, ze som jedla 5x denne a bola som dnes samozrejme na plavarni, kde som preplavala 875 m za hodinu (takze ako som citala v casopise Dieta, spalila som cca 1900 kJ. povedzme si na rovinu: aky by malo zmysel odopierat si sladke (nehovorim, ze pudingy jem kazdy den - niekedy si dam na veceru detsku vyzivu alebo caj s trochou piskot a tym padom si telo nepyta sladke), ked by som vydrzala urcite obdobie a potom by som sa vrhla na sladkosti a zjedla ovela viac... ziaden :o).
inak pocuvam ohlasy na svoju postavu (od mamky a sestry), ze vidno, ze nieco pre seba robim... vidno to na postave a to je dolezite - ved ide jar a leto a nikto von sa ma nebude pytat na cislo na vahe... podstatne bude, ako budem vyzerat nie? :o) tak sa drzte... nezacinajte od pondelka, 1.1. a pod. zacnite hned :o)