dobry den, mam 20 rokov a strasne tuzim po dietatku. niekto mozno povie ze je to skoro ale ja si nemozem pomoct. :) priatelovi sa to samozrejme nepozdava. hovori mi ze este na to neni vhodny cas. a ja sa pytam kedy bude. obidvaja pracujeme ale byvame este s rodicmi. nechcem sa ponahlat ale ani nechcem cakat dlho :) som asi cudna lebo kamosky sa skor zamyslaju nad skolou a ja by som uz aj rodinku zalozila
tuzba po dietati
takže dnes som bola u gynekologa hcg 149,9 takže cca nejaky 3 tyžden...myslite ze to je nizke??bo na ultrazvuku este nic nevideli...
fuha, no peknee. aspon niekto:) ja mam 26 a este ma to vobec nechyta:) prave naopak ma ta predstava desi.:(
Dakujem, snazime sa. Pre mna je najdolezitejsi manzel, samozrejme, kariera len kvoli peniazom... Ja som tym len chcela povedat, ze dvaja spolu mozu zit (co nie je najlahsie, to mi ver!) a nemusia si hned narobit strapec deti. Vsetko postupne. V manzelstve je vzdy co vybrusovat, zdokonalovat. Idealne je, ked male pride do silneho vztahu, kedy su uz dvaja "utraseni". Aby vedeli spolu zit v pohodicke a vytvarat dietatu prijemne prostredie a vzor pri vybere jeho buduceho partnera/ky.
zenuska:
tak to gratulujem. Niektori ludia vahaju vsak pridlho. Na tom som narazal.
AdamKrt, som tri roky vydata a s manzelom zijem uz skoro 8 rokov.
zenuska:
len, aby potom bolo s kym... Hovori sa - kto zavaha, nezerie.
susska, mas velku pravdu, hlavne v poslednej vete... Ja nechapem mladucke baby, ktore chcu male, lebo ja som v ich veku studovala a skoncila som dve VS s vyznamenanim. To bola moja priorita. Aby som dobre zarabala neskor (teraz). Okrem toho si neviem predstavit dieta s nie manzelom (s priatelom) a uz vobec nie s clovekom, s ktorym by som zila len par rokov. Najprv je potrebne si vybudovat dobry vztah, az potom dieta, ak samozrejme potom zena nechce ostat sama. Cest vynimkam.
ja som tiez v tom veku strasne chcela mimi!od 18 do 22 om bola ako posadnuta,ale pak to nejako odznelo a teraz v 28 si pripadam este stale mlada na dieta:))za mesiac sa nam narodi syncek,samozrejme sa strasne nanho tesim a neviem dockat,ale odrazu uz mam obavy,ci budem dobra matka atd,ktore som v tej 20tke nemala..myslim,ze aj to je dokaz toho,ze 20 je fakt na dieta malo.radim pockat,uzit si slobodu a to,ze si bez rozmyslu mozes nakupovat topanky a kabelky(ak nebude na jedlo,len ty na to doplatis:)))a uvidis,ze ked na babo pride cas,bude to ovela lepsie!na vynimocne veci sa oplati cakat!
Poradím Vám všetkým ktoré chcú mať bábetko a nedarí sa navštívte p.Annu Kopáčovú je to bylinkárka.Moja kamoška po 2 mesiacoch ostala tehotná.
Ahojte, mozete poradit aj mne? :( :(
chcela by som sa opýtať aj ja, keďže sa snažíme o bábätko a stále sa nejako nedarí. začala som si merať teplotu. Merala som od menštruácie a stále bola okolo 36,5-36,7. na 16ty den som zacala brat Duphaston (ten beriem uz dlhsie) a na 21. a 22.den od začatia cyklu mam teplotu 36,8, dnes ráno dokonca 36,9. Meriam s tym istym teplomerom, v rovnakom case, tak tomu velmi nerozumiem. mozem mat aj takto neskoro ovulaciu?? Vopred ďakujem za odpoveď....