Zdravicko! Som z Trnavy a mame datum svadby 15.12 tohoto roku. Nie sme katolici, takze sa nemienime brat
v kostole. Sala, ktoru sme mali vytipovanu, je uz obsadena, tak rozmyslame o nejakom zamocku, kastieli, ranci a pod. Neviete o niecom takom? Velmi by nam to pomohlo.
ORIGINALNA svadba, Poradte!
originalna svadba moze byt napr. v pivovare. (www.piestanskypivovar.sk) samozrejme zalezi, ci ste ako par fanusikmi tohto napoja, ale aj hostom by sa podla mna pacilo remeselne bio pivko z maleho pivovaru. + pekna budova, super jedlo. da sa dohodnut Ak by to bolo niekedy v teplejsom pocasi, v Piestanoch je pivovar hned pri priehrade Slnave, prijemne prostredie, pekne fotky...
baby ktora z vas mala svadbu na Smolenickom hrade??? mohli by ste nieco napisat o tom, ako ste boli spokojni a tak.. ? :)
Slnie: neviem presne aké sú tam ceny ale na internete sú napísané iné. Pozri na www.kcsmolenice.sav.sk. Inak myslím si, že ak chceš "originálnu" svadbu tak ťa to určite niečo bude stáť.
skus www.bobiranc.sk.
tam budes mat tu naoriginalnejsiu a najkrajsiu svadbu. perfektne okolie, super servis, skvele ceny, ubytovanie, jazda na konikoch a panie na obecnom urade su fantasticke. ja som tam mala tu najkrajsiu svadbu na svete.
juj tak sorrky akosi som pozabudla na ten vas datum
luka 15.12. je asi dost blby napad. Nechcela by som. Ale na jar a v lete to musi byt krasne:o)
toto co poviem sa vam moze zrat sialeny napad ale preco by st enemohli mat svadbu niekde na velkej luke kde by ste mali zaroven aj hostinu mali by ste tam stoly jedlo no normalka a kedze asi nechcete aby vas sobasil farar tak mozete mat nejaky stolik no a nejako pekne vyzdobene okolo kde vas uradnik zosobasi alebo tak niekto jak vo filme:)
No tak to zase moment. Kaplnka tam stoji 10 tis a sala 40.tis na noc. Zase "odtal potal"
Pozri si Smolenický zámok, máš to blízko a viem, že ceny tam neboli až také strašné.
patrikcity bude mat asi pravdu. Rozmyslaj o tom.