Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Biely výtok

Príspevok v téme: Biely výtok
Maxo123

Dobrý deň,

na úvod chcem poznamenať, že som chlap, takže mi nepíšte o vaginálnych problémoch :-) Už dlhší čas mávam biely výtok na konci močenia, je to ako veľmi jemný piesok, sadra. Cítim to, keď to čuram, akokeby som čúral hrudky. Aj sú to také hrudky. Časť toho mi zostane v penise a je to istý čas bolestivé. Niekedy toho vyčúram viac, niekedy menej a niekedy vôbec nič. Zanecháva mi to stopy aj na spodnom prádle, čisto biele, presne ako sadra. Mám 18 rokov, nemal som pohlavný styk a teda pohlavnú chorobu vylučujem.

Viete mi pomôcť?

Takisto

Zda sa zatial, ze ten Mycomax 1x150mg zafungoval. Dal som si ho v pondelok podvecer a v utorok som pocas cikania sledoval moc. Biele sfarbenie sa rozne "prepinalo" pocas celeho prudu, nie len na konci ako pred tym. Takto to bolo cely den. Od stredy do dnes (stvrtok, noc) je moc stale cisty :)
Dik qsfp za radu.

bShade

Maxo, tu moze ist aj o zapal mocoveho mechura a komplikacie s tym suvisiace (niekedy clovek cika krv, inokedy sa v moci nachadza hnis, co moze byt prave tvoj pripad). Daj si to preverit u urologa, lebo ked to zanedbas, mozes na to neskor velmi doplatit.

bShade

Maxo, tu moze ist aj o zapal mocoveho mechura a komplikacie s tym suvisiace (niekedy clovek cika krv, inokedy sa v moci nachadza hnis, co moze byt prave tvoj pripad). Daj si to preverit u urologa, lebo ked to zanedbas, mozes na to neskor velmi doplatit.

Takisto

Nazdar, mam to velmi podobne ako ty. Biely vytok - posledne sekundy, kvapky pri moceni. Prejavovalo sa to zriedkavo, tak raz za tyzden. Podobalo sa to sadrovej vode ako pises. Pripisoval som to u seba zamernemu znizeniu frekvencie onanie z 4-3 x za kazdy vecer na cca 2-3 x kazdy vikend. Tiez to zanechava stopy na pradle, ale iba ked slabo "oklepem". Same to netecie.
Pomohol ti ten Micomax? Ako si to vyriesil? Dik za radu.

qsfp

Asi kvasinky, kup si Mycomax 1x150mg, uzi a natieraj zalud Canestenom.
Samozrejme hygiena!!! (pretahovat predkozku a dokladne cistit)