Tampón

Berenika

Babyyyyyy! Konečne! Mám len 15, ja viem, trikrát sa mi nepodarilo zaviesť si Pro Comfort mini. A teraz som to cítila, že to jednoducho dám! Ale povedala som si, že posledný Pro Comfort mini si nechcem míňať, a tak že skúsim Normal. Mala som pocit, že si mi to nepodarí, najprv ani do dierky mi vrch nevošiel. Najprv som skúsila prst. Vedela som ten smer a potom som sa zhlboka nadýchla a vydýchla. Počas toho výdychu som ho tam strčila. Ale cítila som ho, tak som ho dávala hlbšie. Trośku ho pri niektorých pohyboch cítim. Teším sa. No mne tam aktuálne trčí cca 10cm?? :D Papá

anna_

tu nejde o šnúrku ale o to že či ho cítiš ...ked ho cítiš je zle ... a samozrejme že tá šnúrka musí byť vidno ... ja som sa najprv bála ale teraz sa už nebojím musíš skúšať, ak sa bojíš tak radšej používaj vložky ... aj ja ich občas používam

lenca45

Tak, ako na letaku, ktory mas pribaleny. Tampon nesmies citit, inak ho mas zalozeny zle. Vloz do stredu prst a zatlac do vnutra priblizne na dlzku prsta, podla potreby aj dalej. Ak Ti nesedi, skus vybrat a zase. Je to jednoduche, len to treba par krat vyskusat, ak to nejde na prvy raz. Alebo si kup tamp. s aplikatorom.