istantná polievka

jajka001_

z toho sa ani nenajes, ani to to nic neda, akurat tak skodliviny
telo potrebuje energiu aby fungovalo
tak mu daj to vyzivne, to dobré, to zdravé

t333

pises ako keby cele priberanie a chudnutie bolo hlavne o vode v tele.
ok, je tam sol - zadrziava vodu v tele - ma to isty vplyv na chudnutie (vzhladom na tu mini davku v instantnej polievke, ale relativne zanedbatelny podla mna...).
hlavnym problemom pri priberani a chudnuti je nie voda v tele ale tuk a - opat opakujem - energeticka hodnota potravin (a aby sme boli presni, tiez ich glykemicky index).

xy:)

ved ja k veci hovorim, sol zadrziava vodu v tele - a ta je problemom pri chudnuti, pretoze na nu sa viaze voda v tele, ktora je pricinou vyssej hmotnosti. v instantnych polievkach sa vyskytuje glutaman sodny E621 (aby polievka aj chutila nejak), ktory sa vyslovene neodporuca pri znizovani hmotnosti. co je na tom nezrozumitelne?

t333

ja hovorim o energetickej hodnote (ktora je zakladnym ukazovatelom priberania), ty o soli a o tom ci to plnohodnotna strava je.
tu sol a to, ze to nie je plnohodnotna strava nepopieram, ale bavme sa k veci.

xy:)

t333 pokial teda mne je zname, instatne polivky su presolene, obsahuju nadmerne mnozstvo soli.. ziviny v nedohladne. alebo sa za tie roky vynaslo nieco, o com neviem? instatne polievky su vhodne maximalne na stanovacku a nie ako plnohodnotna strava a uz vobec nie vtedy, ked chce clovek schudnut. polotovary pri chudnuti by tiez nemali co robit. a vobec nehovorim o tom, ze jest pravidelne niekolkokrat denne na to, aby clovek schudol a udrzal si vahu.

kafe

Zničíš si žalúdok. Každý polotovar, ktorý máš hotový za 5 minút obsahuje prášok aby TO pekne voňalo, aby TO malo peknú farbu, aby TO chutilo nejak, aby TO nesplesnivelo 2 roky.. a všetko dokopy je to hnus, ktorý má s jedlom málo spoločné.
Ak nemôžeš variť doma, tak nejedz. Ono sa hovorí, že hlad je len skrytý smäd, skús piť a hlad sa určite stratí :)
Schudnúť možno schudneš a ako bonus si pokašleš aj zdravie. Ale neboj saaaa, to zdravie sa prejaví až neskôr, svoju super postavičku si určite budeš vychutnávať nejaký čas.

lioness_01

veď nemusíš variť stále... si uvar polievku aj na tri dni... alebo si choď dať polievku do reštaurácie... vieš aké je to svinstvo, tie instantné polievky? to ti riziko alergíí, rakoviny a pod. stojí za to , že schudneš?