Pharmatex

LuuG

Ahojte.

Prosim vas, ma niektora z vas skusenost, ze po pouziti Pharmatexu jej meskala menstruacia ?
Robila som si uz dva razy test, negativny.

Dakujem.

Slecna A.

cokolada, ja som teraz presla z kremu na tie capiky. A ja osobne daky extremny rozdiel nevnimam, skor len v tom, ze gel zo mna vytekal este aj na druhy den, kdezto capiky nie...ale to je len moj pocit asi. Viac nam vyhovuju akosi tie capiky. Jedine, co nam na tom celom vadi, ze ich nikdy nedokazeme vybrat z toho ochranneho balenia. Neviem, ci to len ja mam daky "divny" kusok, ale kym otvorime ten obal, tak sa vzdy vytocime riadne :D Teraz musime mysliet vzdy na to, aby sme mali blizko postele noznicky, pre lepsie otvaranie obalu....Ale som s capikmi viac spokojna. Aspon ja :)

cokoladaa

Ahojte, chcela som sa spytat dievcat, kt. pharmatex uz skusili, co je podla nich lepsie pouzivat capiky alebo gel, lebo ja som zatial neskusila ani jedno,, dlho som uzivala hormonalnu antikoncepciu, ale moj priatel odcestoval koli praci a dlho sme sa nevideli, tak som logicky vysadila a potom sa zacalo peklo, ked mi menstruacia neprisla vyse pol roka a gynekolog mi nasiel cysty....za odpoved vopred dakujem.

Iba Katka

Plus by si si nemala čistou vodou robiť ani výplachy, môžeš sa umyť jedine zvonku

Silným prúdom vody totiž môžeš zatlačiť spermie hlbšie do maternice

Helus

Ahoj citronik,spravne si pochopila vsetko z letaciku,pred kazdym stykom treba zaviest novu kapsulu,aj ked ucinok je 4 hodiny.a pred stykom,aj po styku len cista voda ziadne sprchove gely,sa nesmu pouzivat,inac uz nie si chranena.

citronik93

Chcela by som Vás poprosiť o radu. Pharmatex (kapsule) sme začali použivať s partnerom prednedávnom a keďže ešte študujem, snažím sa byť opatrná na 110 %.
Mám isté nejasnosti.
1.) Ak som dobre pochopila, môžem sa pred aj po použití HNEĎ umyť, obmedziť treba kontakt pošvy s mydlom, voda neovplyvní účinok. Chápem správne ?

2.) Pharmatex sa má aplikovať pred každým pohlavným stykom, avšak jeho účinok trvá 4 hodiny. Ak mám v priebehu 4 hodín 2x pohlavný styk, použijem kapsulu pred každým jedným stykom, aj napriek tomu, že 4 hodiny neprešli. Je to tak ?
Ak áno:
Dajme tomu, že mám pohlavný styk 2-3x po sebe, ale partner sa spraví VŽDY mimo mňa, pharmatex slúži len na prevenciu, keby niečo uniklo. Stačí jedna kapsula, nie ?

Vaše odpovede mi skutočne pomôžu. Ďakujem pekne.

denisaKE

to mi je jasné, ale PRED sexom má taký milý zvyk sa poriadne umyť (vďakabohu)...po sexe sa nebojím, že by ten saforell mne uškodil, keby sa on ním umyl.

denisaKE

liones: ja ako ja...ale prieteľ sa umýva normálne mydlom a ja som zo saforell bola tak "oprudená", až sa bojím, že ak sa umyje on, tak sa to na mne prejaví :D Preto sa pýtam, ak by aj mne stačila "dolu" čistá voda...jemu nebude...