Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

len pre ženy

lubicaa

Mám už 35, myslíte, že nie som na holenie už stará? A čo potom so svrbením? Ja som sa vyholila raz aj to nie úplne a myslela som, že sa zbláznim ako to svrbelo. Poraďte, lebo už sa mi aj dcéra smeje.

Adulka

ja asi okolo 18. ani neviem, najprv sa mi robili vyrážky, teraz už nie, mám 24r,dôležitá je ostrá ziletka a gel na holenie a este si dám na to detský púder a vyrážky sa nerobia a ked, tak len malo, tak to je OK

orešanka

Ja používam strihač na vlasy. Tiež som mala problémy s vyrážkami. Nie je to úplne na hladúčko, ale nerobia sa mi vôbec vyrážky, tak neviem.

nestasta a zvedava :)

ale depilacne kremy by som nerada.kamoska robila v labaku a hovorila,ze su velmi skodlive.tak si nechcem pridavat k tomu vsetkemu co denne jeme a dychame.

nestastnica

cim sa holite? ja sa nemozem ziletkou,mam hrozne vyrazky potom a trva to dlho,kym sa stratia.tak len striham,ale chcem oholit aspom okolo bikyn.poradte,pls.

Slnie

fuuuu.... tusim od 16tich. Mam 22. Spociatku som bola velmi aktivna a vyholovala som si srdiecka a podobne. Dnes si vystacim s pasikom. Citim sa tak "cistejsie".