Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

len pre ženy

pasik?

Prosim vas ako si tam robite ten pasik.ja sa holim na hladko,ale mam s tym problem na wecku.no vaaazne.nerada si sadam u cudzich alebo v preci,ale ked mam vyholenu,tak proste musim lebo, no viete,by som sa ocikala:)

grétuška

moja milá, kúp si normalny telovy krem, alebo NIVEU, natri sa tým co ti je prijemne a daj tomu dychat po holeni. aj na dalsi den natri, svrbi oooovela menej.
holim sa už par rokov kompletne celá, som s tym absolutne spokojna, nijaky pasik mi nechyba, holenie ide samo- praxou, ale zo zac. opatrne... sama zistis ako ti to ide najlepsie. a bacha na niektore pripravky ktore "tam dole" moooooc stipu :)

pyrana

Ale ako to robite aby vas to potom na druhy alebo treti den tak strasne nesvrbelo?Okrem toho to strnisko potom tiez nie je vabive.Ja si holim na taky pasik,ale aj okolo ma to niekedy svrbi,alebo sa mi niekedy zapali a mam tam cervene bodky a potom si ani to strnisko nemozem dalej holit,aby sa mi to este viac nezapalilo.

fifif

upozornujem ak pouzivatee napriklad ked si hlite nohy a penu na holeniee alebo skvtt to je taqy gel ked sa chpal holi to neiej dobre lebo potom budu vase chlpky na nohe cim hrubsie tym hrubise

elle

Popcornka tak si daj jednu nohu na vanu alebo na zachod, ako si dávaš tampon, tak si tam dobre dovidíš a možes si to oholiť aj pri zadku...:-)

popcornka

oholim si predok,ale ako oholit aj miesta okolo zadocku? aby som sa nerezla?ved tam nevidim..a rastu mi aj tam :(

sofrineta

no ja si tiez cupnem a tak sa holim a tiez to uz vobec nesvrbí, sice chcem prejst na pasik tak dufam ze to ani nezacne , a pouzivam obycajne ziletky,no tie sa dost rýchlo tupia , ale tak da sa a este som sa ani raz tak saredo neporezala , ha to skor v oblasti clenku :(