Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Doxyhexal - vynechanie 1 den

Príspevok v téme: Doxyhexal - vynechanie 1 den
HarleyQuinn

Dobry den,

s priatelom sa posledne 3 tyzdne liecime antibiotikami Doxyhexal, pretoze mi gynekologicka zistila pritomnost Ureoplazmy v organizme. Ja som dnes dobrala poslednu tabletku, ale priatelovi jedna prebyva - logicky z toho plynie, ze jeden den zabudol antibiotika zobrat. Chcela som sa spytat, ci to ma nejaky radikalny vply na liecbu, pretoze pokial viem, tak ureoplazmy su znacne potvory a ja by som sa nerada znova od neho nakazila.

Za odpovede dakujem

airwayska

Ahojte mali ste nejaké vedľajšie účinky z doxyhexalu? priateľovi býva po užití tabletky zle priam na odpadnutie. Mal by prestať s liečbou?

d8

ahojte, ja tiež beriem doxyhexal a pre mňa aj pre partnera mi predpísala moja doktorka automaticky.. tak sa skús spýtať svojho gynekológa

arabellla

ahoj soberana,
priatelovi predpise antibiotika urolog (ale podla mna aj vseobecny by mohol). gynekolog ti nedal pre neho vymenny listok? ja som brala tiez teraz 3 tyzdne doxyhexal na urea.

soberana

ahoj HareyQuinn neviem ci si to tu dakym zazrakom najdes ale chcela by som sa ta spytat, ze tvojmu priatelovi kto prepisal tie lieky? lebo ja som tiez teraz vyfasovala presne to iste na 3 tyzdne a mala by som asi preventivne aj priatela poslat (je to novy priatel s kt. sme zatial sex nelai iba oralny tak preto no...) ale neviem ze kam... poradis mi?