Pocula som nazor jedneho chalana ktory povedal ze
My chalani pozerame skor ci neskor hlavne na zenu , dievca ako na sexualny objekt...nasej tuzby.... ak odide chut odide laska... sme svine ale je to tak...
Myslite ze je to ozaj pravda, ze ked vas baba uz tak nepritahuje, tak sa konci laska?? Musi byt pre vas stale sexica? Stale musite mat nanu chut? Inac to nema zmysel? Nejde mi to totiz do hlavy, lebo kopec ludi co su spolu dlhsie urcite uz nepocituju neustalu tuzbu po sebe a predsa to nemusi znamenat koniec, ziju spolu roky, je jasne ze to po case vyprcha, ale v srdiecku ten clovek je, aj uz netuzite po nom az tak silno ako na zaciatku. Alebo som naivna? :) Povedzte mi nato naazor neaky pls:))
chalani vyjadrite sa, je to tak?
no stalo sa nieco podobne, ked sa somnou rozchadzal priznal sa mi vraj sa s neakou babou zacal stretavat, ja som o tom nevedela...stretavali sa len ako kamosi, vraj sa raz opili a bozkavali sa:( , vraj sa nevedel ubranit, ze ho to prilis lakalo:( (koli tomu aj ze uz mal pocit ze to medzi nami nefunguje) ale to bolo vsetko...tvrdil mi ze vraj ona by s nim chcela chodit ale on nema zaujem...a podla toho co mi vravel kedy sa to stalo tak viem ze od vtedy som si zacala vsimat ze sa zmenil...no a potom mi povedal ze ho uz vraj nepritahujem a tiee dalsie veci a ze ma uz nelubi ze sa chce rozist
ano, moze ho pritahovat ina, to som mala namysli v tych vonkajsich faktoroch, kt na vztah vplyvaju, teda s kym sa napr. tvoj priatel stykal.. nedavno kamarat sa vykaslal na priatelku po niekolkych rokoch - spolocne byvanie, auto atd. pretoze sa zalubil do inej (zacal sa s nou stretavat pocas vztahu, jeho priatelka netusila of course) a priatelke povedal, ze ho jednoducho prestala pritahovat.. potom nasledoval plac a vsetko ostatne. keby sa nezacal stretavat s dalsou, od svojej priatelky sa neodlepi, to viem isto a tvrdia to viaceri z okolia. nuz, stava sa.
To je jedno, ze ma 24, na nazory ako pubertiak.
Ak je vztachm normalny, funkcny a ma buducnost, tak jeden partner toho druheho urcite nevnima len ako sexualny objekt. Vztah predsa tvori kopec inych veci, nie len sex. Ked funguje chemia, je to super, ale je to uz len bonus k tomu vsetkemu.
ale neda mi nevyjadrit sa k tomuto: "ale podla mna ked sa do niekoho raz zalubis, tak jasne ze sa snazis vzerat super pritazlivo neodolatelne, ale po case ked uz ste spolu zistis ze to nieje potrebne a kazda zena pochopi ze uz sa nemusi upravovat vkuse lebo si mysli ze ju ma rad stale bezohladu nato ako vyzera..."
je sice pekne, ak sa zena snazi vyzerat atraktivne aj pre muza, ael v prvom rade to vsetko okolo svojho vzhladu musi robit hlavne pre seba. Ja mam pro iatela uz dva roky a v tom, ako sa upravujem, som nijak nepolavila. Necitim potrebu, viem, ze ma priatel lubi tak ci tak.
Inak suhlasim so vsetkym co napisala jajka001_
xy, asi mas pravdu ze nikto nemusi mat vyraznejsi podiel viny..len ja blbaa stale nad tym premyslam a hladam neake dovody, urcite tam bolo z oboch stran cosi, a niekedy sa nam stali aj neake nedorozumenia akoby naschval,..nechceli sme aby to tak dopadlo, ale stalo sa ktovie precoo
myslim ze to bude v tom ,ze sa zalubil do inej.
je to individualne ...;)
ved ja si to tiez myslim ze to nieje len o fyzickej pritazlivosti, ja to tak tiez beriem, ze aj ked ta nam v poslednej dobe ochladla, stale som mala ine dovody ho lubit a byt s nim..,prave pre to, co napisal AdamKrt. Ale ten moj to tak asi nebral ako ja...alebo v nom ochladlo jednoducho vsetko, pretoze ked sa somnou rozchadzal zrazu som mala pocit ako keby na nasom vztahu nevidel nic dobre, zrazu tie veci ktore sa mu pacili, presne ta moja povaha, charakter, spolocne zaluby, nazory, pritazlivost, zrazu ako keby to nebola pravda a vsetko to slo zrazu do peecka...ale to, ze spochybnuje pekne chvile moze byt pod vplyvom potreby odputania, aby sa mu lahsie odchadzalo:(
nechapava - niektorych ludi laska jednoducho tzv. prejde, prestane to fungovat a nikto nemusi mat vyraznejsi podiel viny, zalezi to vela aj od vonkajsich faktorov..
Vzhlad je predsa len castou celku, ktory dotvara cloveka. Este je tu jeho povaha, charakter. Ako vedia dvaja medzi sebou vychadzat, ako si rozumeju. Niekto moze mat spolocneho konicka, ci su su nielen priatelia-partneri, ale aj priatelia-kamarati. Alebo spriaznene duse, butlave vrby, radcovia, pomocnici. Vztah moze mat vela podob. Ak niekomu na niekom zalezi, tak i ked nema chut, casto pre neho urobi vselico...
Ale kazdy si je sam strojcom svojho osudu a i ked dvaja robia to iste, nikdy to nebude to iste.
keby ta lubil tak s tebou ostane. laska nie je fyzicka pritazlivost.