Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

poradte mi prosim :0)

nina30

Každá firma má batérie a kľučky aj v zlatej farbe. Inak nič proti vkusu ale je to riadny gýč. Zlatá farba z batérii a z kľučiek časom pôjde dole. Dokonca zlezie časom aj keramických lištel a obkladov. Aj je to niečo čo chceš a tak zajdi do nejakého kúpeľnového štúdia a pozri si katalóg,
napr. Sagittarius batérie, zn Eunice zlato. tie su fakt príliš zlaté. celé nie len kombinácia s chrómom. veľa šťastia,

catrin

Ahoj, poradit ti neviem, ale pobavila som sa, mas pravdu, nozicky si treba setrit ked je v dnesnej dobe vsetko prepojene internetom.
pfuj, pfuj, lovu zdar a vela stasticka v novom domceku.pa

nika :)

Taky je to zdravotny problem,ze kym nieco poriadneho chces kupit,musis prejst MILION obchodov a BOLIA MA Z TOHO NOHY!!!!!Nechce sa mi uz chodit po obchodoch,myslela som ze to najdem na internete a objednam si to,ale ani tu nieje toho vela na vyber.

123456

hmm ked tak pozeram na netove shopy, tak to asi fakt nebude take lahke zohnat... ja som nejak prehliadla, ze chces aj tie baterie zlate...

123456

neverim, ze v blave nezozenies takuto vec... Ikea a podobne obchody by o tom mali vediet...
dufam, ze myslis klucky zlatej farby a nie priamo zo zlata :D