hm ..co si tu ešte neprečítam, tooto ,,,hm vy chlapi skutočne rozmyšlate penisom a nie rozumom ... hm ...tak toto som ešte nepočula ,ako zistim este pred začatim vztahu ci to rada robi ustami, lebo inak to nema vyznam a nechcem cuvat spat...tak toto to si vyberas partnerku podla tohto M??? to co uz je M??? tak ja neviem chod do bordelu nech...tam Ti ju urcite spravia,,,mozno bude patrit do 3skupiny (ta co to miluje)a po zaplateni sa jej spytaj ci by nechcela s Tebou chodit no a nemusis to nijak zistovat , sam okusis na vlastnej kozi ,,,)))otrasne toto chlapi nemam slov ,,, aby som si parnera ja vyberala podla toho ci to robi dobre ustami????????? hm tak mozno ked budete spolu zit staci nech ti spravi na ranajky dobru fajku na olovrant, obed, desiatu, veceru poriadnu taku s vystrekom do hrdla a nemusi vediet ani prat ani varit, ani rozpravat sa snou nemuusis, nemusii vediet riesit problemy ....ani lubit ta nemusii moze ta podvazdat na kazdom rohu ale podstatne je nech robi dobry oral ,,,hm mozno to aj miluje alebo patri do tej skupiny a co ked prave ten ,,TVOJ"jej chutit nebude )))))