Nemam kramy

miselka007

boozinku baby, co ja by som dala za to aby som ju nemusela mat.. je to strasna otrava.. a to uz ju mam od 13 rokov a teraz mam 24..a ked si este predstavim ze kolko ju budem mat.. och juj :)
uzivajte si dokym ju nemate... a kludne vam moze prist aj neskor, nikde nie je pisane ze ju dostanete vtedy ked aj vasa kamaratka.. kazda to mame individualne.. takze no stress :))

casanta

No tak by to malo byt, ze za 28 dni by si mala dostat dalsiu, ale vacsinov to tak nie je. Ja som svoju druhu dostala asi po roku, a doteraz som ju mala nepravidelnu, raz meskala mesiac, inokedy pol roka a tak.

janka002

ahojte, dostala som este len teraz prvu menstruaciu a neviem ako sa to pocita .. zekedy dostanem dalsiu ... poradte

casanta

Este si uzivaj ze ich nemas....dostanes ich vtedy, ked telo bude pripravene..a ked nemas este kramy, to znamena ze nie si pohlavne vyspela, nemozes otehotniet..

Felia

Ahoj..ja mam teraz 16 a krámy som dostala keď som mala 14. Tiež som sa strachovala že prečo ich ešte nemám..:)Ale teraz by som s vami menila..no tie kŕče..proste nič príjemné..takže buďte radi, že ich ešte nemáte..:)

elsa5.5

kristinnka,počúvni lekára on vie,inak by ti vyvolal menšt.,,ked povedal že je všetko ok,tak tvoje telo ešte nie je pripravené aj ked máš 18,mala si sa ho opýtať na dôvod a tak.....