Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HAK-ktora je najlepšia

salamandra

viem ze HAK je svinstvo, hocijake zasahovanie do organizmu umelinami je zle, ale vzdy je to lepsie ako sa ponahlat po tabletku po, ktora sposobi v organizme este vecsie skody

lenkaa123456

ak je hak spravne zvolena pre konkretnu zenu, tak sa ziadna chut na sex nestrati! chut na sex sstraca len 8% zien pocas uzivania hak, a niektore hak zadrziavaju vodu v tele, ale aj to max. tak 3kg, takze velke priberanie nehrozi

lioness_01

salamandra, najlepšia antikoncepcia je nesexovať :))))

a hormonálna žiadna !

je to svinstvo, a časom na to prídeš.. ja som bola na začiatku tiež tvrdohlavá a stále som seba samú presviedčala, že aké je to super, ale potom (po 4 a pol roku) som prišla na to, že je to to najhoršie čo môžem svojmu zdraviu urobiť...

chuť na sex časom stratíš... a pribrať nepriberieš, z HAK sa nepriberá...

hviezdicka*

najlepsia je ziadna hormonalna antikoncepcia. Je to neprirodzeny zasah do organizmu s kopou vedlajsich ucinkov aj ked vsetci ti budu tvrdit nieco ine. A navyse je draha. Ja som osobne brala HAK pol roka a uz nikdy viac. Prezervativ ta ochrani ovela viac nielen pred otehotnenim, ale aj pred pohlavnymi chorobami. Pred tymi ta HAK neochrani vobec a vsetky ich od partnera schytas. To sa stalo mne, nasla som si priatela, on mal predo mnou len jednu babu ale "skusenu", od nej sa nakazil on a tak vsetko preniesol na mna. Dalsi polrok som sa liecila z vytokov....