Tajomstvo - pozitivne myslenie

Príspevok v téme: Tajomstvo - pozitivne myslenie
sawana

pocul niekto nieco o tajomstve, alebo videl o tom dokument? pre tych, ktori nevedia: spociva to v tom, ze clovek, ked po niecom naozaj tuzi, napr. po aute, tak si musi predstavit, ze to auto ma, ze na nom jazdi, ze ho ma doma odlozene v garazi....a o nejaku dobu to auto naozaj ziska. tak isto to je aj so zdravim , peniazmi, inymi hmotnymi vecami...ide o to, ze nestaci si povedat: kiezby som to niekedy mal..., ale treba si to predstavovat, ze uz to mate.a tym vyslete signal do vesmiru a ten uz to nejako zariadi. znie to blaznivo

myslite si, ze to funguje? ved nie nadarmo sa hovori, ze vsetko je o psychike, ci?

MetallicA

veru tak je:) nielen sedieť na ritke že sa samo od seba stane zázrak ale ozaj nemyslieť len na zlé lebo sa to ozaj tak stane ale na dobré to pomôže

smii

mne to skor pride, ze treba verit v seba, v svoje schopnosti, svoje vlastne usilie. Ze nieco dokazem, ze sa v niecom presadim a v niecom budem dobra.

Verit, ze mi auto samo pride do garaze sa mi vidi trochu pritiahnute za vlasy. Ak by to tak fungovalo, nemusel by nikto nic robit, stacilo by lezat doma a v nieco verit...

sawana

vidim, ze o tom cosi viete, ale podarilo sa nieco dosiahnut niekomu skutocne??bolo by dobre prihodit aj zivy priklad

MetallicA

to sa treba naučiť vedieť pracovať s podvedomím, nielen túžiť po tom niečom. Meditovať a pri tom myslieť že napríklad chceš peniaze, zavrieť oči, predstaviť si že ich máš všade okolo seba a ako tečú cez teba a podobné. Treba sa nato sústrediť naozaj a potom to isto funguje je veľa takých prípadov

xy:)

pozitivne myslenie ti pomoze lepsie prekonat bezne starosti a utrapy. nepomoze ti ziskat si materialne veci. kebyze si predstavujem, ze riadim auto ktore nemam, ze ho mam v garazi, umyvam a pod., tak sa dobrovolne prihlasim do liecebne. niekedy je sila myslienky velka, no nie taka, ze bezhlavo verim v somariny, treba vediet oddelovat realne od absurdna.

t333

btw, to co pise Ve sa mi pozdava viac...
uz len ten nazov tej knihy o tom hovori:
Nech sa deje čokoľvek.
to je presne to o com pisem... Nech sa deje cokolvek, vsetko sa da zobrat pozitivne.

t333

blbost...
toto je prekrutene poztivne myslenie.
kolkokrat som na nieco strasne myslel a nedostal som to.
pozitivne myslenie je o tom, ze aj negativne udalosti a nezdary dokazem zobrat z lepsej stranky (poucit sa atd.) a nie toto...

Ve

Lepšia kniha ako Tajomstvo sa volá Nech sa deje čokoľvek, výborný autor je John Gray, a priekopníkom v sile podvedomia je Dr. Murphy, má veľa kníh, Sila nášho podvedomia, atd...

za pokus to stojí, mne najviac pomohol v informáciách Gray, je úžasný

maria1113

ja si tiež myslím, že to funguje, naozaj myšlienka má veľkú silu, či už pozitívna, ale aj negatívna. Len sa to niededy nedá, aspoň mne, chvíľku sa mi to darí, pozitívne myslieť a potom začnem pochybovať a to nie je dobré

levanderka

netreba ti pozerat ten dokment nato aby clovek prisiel nato, ze v pozitivnom mysleni je vyhra:)staci pozitivne mysliet a verit si:)