milujem ho,no nema rad mojich rodicov

Príspevok v téme: milujem ho,no nema rad mojich rodicov
delusia

ahoj,uz dva roky mam vazny vztah, priatel je skvely, sex je skvely, planujeme buducnoct, s jeho rodicmi vychadzam perfektne, no jeho ani nenapadne ku nam ist.to by sme sa radsej nevideli.chceli sme spolu zacat byvat no nasi su proti, ze najprv svatba.tak musim trpiet, ze oni ho nemaju radi ani on ich, co mam robit?milujem svoju rodinu aj jeho

delusia

oni ho nemaju radi uz od zaciatku lebo im "kradne dceru" ked pridem domov z vysky tak som v kuse s nim a oni by boli najradsej keby som bola doma a kukala s nimi na filmy

mytha

delusia a povedali ti rodicia,co im na nom vadi?ja sa priznam,ze nemusim svoju svokru..som nefer,lebo mi nic neurobila,je mila a tak,ale svojou prehnanou uzkostlivostou ma dohana k sialenstvu.kazdopadne moj manzel to ani len netusi,zda sa mi netaktne voci tebe,ze ta jedna aj druha strana obtazuje svojimi vzajimnymi antipatiami.. nezavidim ti to.

delusia

najskor musim skoncit skolu, dva roky su za mnou.ale este styri.a nikam sa s tym nechceme ponahlat.a ked uz mame spolu byvat tak urco nie u u nich.

mne aj nasi povedlai ze to je moj partner, nie ich ze oni mi do toho zasahovat nebudu ale co ked stale pocujem niake narazky na nho

jajka001_

naco sa nutit do svadby, vezmete sa, zacnete spolu byvat a zistite ze vam to neklape. rodicia su silne nabozensky zalozeni?
s tou neznasanlivostou asi vela nenarobis. ale bolo by fajn zamysliet sa nad tym, v com je to. a ci to nebude mat na vas vztah vplyv. ci to nie je v jeho neprisposobivosti.
kde chcete spolu byvat?