bublinka

Príspevok v téme: bublinka
jessica123

ahojte
sa mi stala taka neprijemna vec... priatel ma prave lizal a prstoval, bola som celkom vrusena, teda aj vlhka jak sa do mna dostal vzduch, ktory sa potom dostaval potupne von, z tej tekutiny jakoze ked vlhnem sa spravila bublinka. chcem sa opytat chlapi myslite ze je to hrozne trapne? strasne som sa potom hanbila, uz som sa nevedela uvolnit, pretoze priatel sa na tom zacal smiat, ze ci mam medzi nohami bublifuk. diky

janekMY33

Normalka ja viem ze ty to pripada trapne ale je to tak nic vinimocne takze nic neriesit a susterdit sa len na sex

ZuZulla

Ahoj to je v pohode aj mne sa to stalo :DD aj s chalanom s ktorym nemam vztah a smiali sme sa na tom oby dvaja ... to sa proste stava aj chalani su na take veci zvyknuty ... teda podaktory a ktory nie tak si zvyknu :)

Taisiya

to sa stava je to uplne normalne a nemusis sa hanbit, strasne si to pekne popisala :)))) prepac ,ale som sa poriadne zasmiala no nie na tebe ,ale na tej situacii ze bublifuk .... zlate

lioness_01

ak by sa to stalo mne, tak by som sa smiala spolu s partnerom... medzi nami je ale zrejme rozdiel, že ja mám s priateľom vybudovaný aj nejaký vzťah, kdežto u vás ide asi len o sex, inak by ti to nebolo trápne... ak niekoho milujem a ten niekto miluje mňa, tak mi nie je trápne nič... ani v sexe... lebo sex mám len s tým koho bezhranične milujem