moze byt priznak tehotenstva aj to, ze mam ovela viac akne ako mavam ??.. a stale spimm ..som ospalaa... mala som nechraneny styk pred vyse tyzdnom .. :((
može byt ??
dievca zlate,. nehnevaj sa. ty sa chovas ako 13rocne nevyzrete dieta, absolutne nezodpovedna, najprv si pchas do vaginy banan s kornatym koncom, poskodis si tam nieco, lebo si evidentne krvacala a teraz plackas ze si mala sex bez gumy a bojis sa ze si tehotna. no... tak ja teda neviem, ale mala by si sa trochu uvedomit, potrat nie je antikoncepcie pre boha, nevies ist k doktorovi a predpisat si antikoncepciu?co si to za nezodpovednu osobu?
a mimochodom, mozno mas nejaky fajny zapal z tvojho babanoveho zazitku, tak preto nemas kramy
Nenudim sa ... bodaj by som si robila srandu , ale som rada že aspon niekto sa baví...mne to teraz tak vtipne nnepride... nevzrušuj sa tolko nad tym bananom ked ti to tak trha žili tak to bud vyskušaj alebo drž ústa..
asi ju nabuchal ten banan :P
zuzula ty sa volako nudis, najprv si pchas banan do vaginy teraz sa bojis ci si neni tehotna.
este vymysli volaku temu nech sa zasmejem
To spinenie a bolest krizov moze byt aj napr. z prechladnutia. Drzim ti palce, tehotensky test si rob, az ked ubehne minimalne 10 dni od styku, samozrejme z ranneho mocu. Ved na teste uz bude postup.
No ja si najprv musim spravit ten test hned zajtra ... ale ja nikdy nemavam spinenie proste zrovna teraz ked som mala nechraneny styk ... strasne sa bojim .. este aj ta unava a bolest krizov... no ja mam 20... len bez rodicou to aj tak nebudem mat ako zaplatit ...
sprav si tehotensky test najprv. Interrupciu mozes podstupit ak mas viac nez 18. V inych pripadoch musia o tom vopred vediet tvoji rodicia. No2-tyzdnove spinenie moze mat aj inu pricinu. Preco nejdes najprv za gynekologom?
No tak uz je to vyse dvoch tyzdnov... aa kramy nepsisli len take spinenie ...a bolest krizov.... co teraz ????....jako vybavit potrat aby to rodicia nezistili ?
no to duufam teda ... dikk
myslim ze to dost chapem, sama som nieco podobne pred par rokmi zazila, nebola som zodpovedna,takze tak... hlavne sa ukludni, pokus sa na o nemysliet, aj ked sa to asi nedaa....a neboj, 17. to pride ako to ma byt :))