čo robim zle

Príspevok v téme: čo robim zle
vadna

Neviem či to sem patrí, ale asi už mam aj pociť, že možno aj hej, lebo už mi z toho asi začne šibať...
Mam taký problém, že neviem si nájsť prácu. To nieje nič neobvyklé až na to, že si ju hladám tu v BA, pred necelým rokom som skončila VŠ,ekonomický smer, a všetci moji spolužiaci si job nasli bez vacsích problémov. Po anglicky viem celkom fajn (teda na to sa nikto nestažoval), teda myslím, si že nie som o nič horšia ako oni, ale proste nemam asi štastie alebo som VADNÁ alebo čo, ja už neviem, bola som už asi na 30 pohovoroch, a vždy to dopadne rovnako, neviem čo mám robiť :((

veronikaa

nemysli si ze si vadna, to je to najhorsie sa obvinovat a neverit si.skus to zanalyzovat ,si pospominat na vsetky tieto pohovory a skus tam najst jeden vzor dva vzory co mali asi spolocne, povedzme nejake otazky a tvoje odpovede, alebo ako si sa citila, pri kladeni otazok, ako si odpovedala,promptne, moc pravdivo, alebo opak:-) .proste take detaily, mozno ze sa naozaj nevies predat.ja kebyze som neuspela viackrat tak si vypytam feedback-odozvu-preco nie som podla nich vhodny kandidat.robila som akurat pohovor v Britanii kde zijem, este nemam vysledky, ale ked neuspejem tak si feedback vypytam, tu je na to zakon, neviem ako na Slovensku.nech viem. mozno mi nepovedia uplnu pravu a mozno sa nieco zaujimave dozviem:-)alebo si daj stretko so spoluziakmi a popytaj sa na ich skusenosti a tipy.v kazdom pripade,nevesaj hlavu dole a vela stastia !!

sakuliatko

ide o to ze mozno sa nevies "predat".musis sa prezentovat tak,ze ty si ta ktoru hladaju-treba posobit sebavedome dobre sa prezentovat,prijst nacas a hlavne vhodne upravena;)musis im ukazat ze si cielavedoma a hlavne sa netreba vzdavat a vesat hlavu! treba skusat dalej a dalej:) drzim ti palceky

123456

mala by si popracovat na sebavedomi, ziskat vlastnost dravosť, lebo z toho co si napisala mi pripadas ako ticha zakriknuta myska... nic v zlom...