mam problem taku tupu bolest pod lapatkama neviem coto moze byt boli ma aj krize ale som aj fajciar neviete coto moze sposobovat obcas ma aj boli hlava mam stresy a navstevujem psychyatra ale napadaju ma vseliake myslienky ze to moze byt aj rakovina pluc a k doktorovy sa bojim ist prosym ma stim niekto taku skusenost moze to byt aj od krizoch??????
prosym vas o pomoc
Myšlienky na rakovinu je potrebné zahnať čo najďalej!!!! Pichanie pod lopatkami môže spôsobiť aj prechladnutie či zlé držanie tela. Stres má v dnešnej dobe takmer každý z nás a bolesť hlavy tiež nie je nič výnimočné.
Samozrejme bolo by namieste občas zájsť k lekárovi, či už s akútnym problémom, alebo preventívne. Nikto Ti tu nevie poskytnúť žiadnu adekvátnu pomoc, môžme Ti akurát poradiť navštíviť lekára a obmedziť fajčenie.
rakovina neboli.. minimalne nie vstadiu ked o nej nevies... a tie hrubky, tak to je fakt sila... sadni nad knihy chalanko
ty krávo... že prosím z ypsilonom... už som videla aj mYlujem , ale prosYm som ešte teda fakt nevidela...
panenka skakava v zivote som nevidela prosim z tvrdym y....