Moja dcéra sa mieni dať na vitariánstvo, prosím poradte ako ju odhovoriť, nechcem aby si spôsobila zdravotné problémy
vitarianstvo
Watermelon:aj mna by zaujimal tvoj jedalnicek...napis ho sem prosim.....najma co sa da jest v zime
Ahoj watermelon,
takže ty si vitariánka. Tak rada by som o tom dozvedela niečo viac, konkrétne od osoby, ktorá sa takto stravuje - čiže ty, :))
Ak by ťa to neobťažovalo, tak ozveš sa mi na ales18sandra@gmail.com ?
Hlavne tak jedálniček by ma zaujímal. Vdaka
aj moji rodicia boli zaujati voci vitarianstvu, ale presvedcili ich moje zdravotne vysledky, skratka som zdrava, neporovnatelne zdravsia ako na "beznej, normalnej, klasickej" strave. Navyse odhovaranim nic nezmozes, nechaj ju to vyskusat. Mna ich pociatocne odhovaranie a kazanie len deprimovalo a vzdalovala som sa od nich, pretoze som bola a som presvedcena o spravnosti tejto stravy.
A to ze si videla jedneho vitariana "ako dopadol" to este neznamena, ze cele vitarianstvo je na h...o. Mne zas staci ked sa pozriem na nase chore ludstvo, plne cakarne, lekarne, nemocnice.... na to, aby som bola vitariankou. Mna odradzaju prave ludia, co jedia "normalne".
jooooj, tak ešte raz ta stranka :
vitarian.cz
Ahojte, tak pre tých, kt. zaujalo vitariánstvo, som našla jednu stránku, kde sa dajú aj stiahnuť knihy v pdf. Takže si môžte zadarmo prečítať knihu (je to v češtine)
Stránka: www.vitarian.cz
Tie knihy sú v sekcii "Literatúra"
Annna, skús sa s ňou dohodnúť. Napríklad, že ju v tom budeš podporovať ALE nesmie schudnúť viac ako 5kg (alebo 10) a ak bude mať zdravotné problémy, pomaličky sa vráti k normálnej strave.
Ach jo! Fakt neviem čo je horšie. Či to, že decko bere drogy tajne a ničí sa poza môj chrbát, alebo podľahne strašne zdravím trendom a ničí sa mi pred očami.
Nesnaž sa ju odhovárať. Má už svoj vek na to, aby sa učila na svojich chybách. Žiaľ.
dcerka ma cez 16. Jej dôvody som počula akurát ja som videla ako dopadla jedna vitarianka ktorá tiež mala dosť naštudované
suhlasim s petrusik....
ty ako matka to mozno odsudzujes a pritom ona chce zdravsie zit a ak ma aj co- to nacitane o tomto smere mala by si si vypocut jej dovody ..
ahoj ak to bude mat tvoja dcera naozaj nastudovane tak sa nemusis bat zdravotnych problemov :)vela ludom prave tato strava pomohla ako aj mne :) ved uvidis ako sa jej bude darit a ak bude prilis chudnut tak je to znak ze nieco nie je v poriadku.. drzim palce obom