tiež vam začali v poslednom čase chodit vyšie faktury z t-mobile,za tie iste služby??volam rovnako nemam prekročene volne minuty,volam len do siete t-mobile aj napriek tomu mi nejak zvlaštne narastaju faktury,,už ma to riadne jeduje,lebo ked som to chcela reklamovat došiel mi vypis nejakych nepochopitelne presmerovanych hovorov, apracovnici si ma pohadzuju ako horuci zemiak,oni kažu volat na zakaznicku linku a na linke povedia že to riešia na pobočke,,,kde je pravda??
t-mobile faktura
rad by som vidal taku nejaku fakturu
uvedomte si ze urcite nie ste jediny..
robia to v tisicoch, ak nie v stotisicoch.
dobry Vianocny bonus pre vedenie, ci nie ?
ps: toto nie je fama... orange sa ma snazil okradnut o 8 eur alebo viac, bezdovodne, potom uz len ospravedlnenia hadzal, ak som im napisal email ze s tym pojdem do eteru.. ale prvu reklamaciu neuznal..
nerobit ti mobil automaticke aktualizacie ? nasi operatori maju extremne drahe data, mne raz toto robilo vyssie faktury o radovo len par desiatok centov, ale predsa..
alebo daj tu fakturu niekomu kto tomu rozumie, niekto z rodiny, kamosi atd.. a zautoc naplne, proste reklamuj a reklamuj (ak je na to dovod) NIKDY neprestavaj :) NIKDY...
nepodporujme tie hyeny...
ja som si už dala O2,a možem povedať že ma na nom vyjdu hovory o vela,vela menej to sa absolutne neda porovnavat,,,takže ked mi skonči viazanosť už ma tam(v t-mobile)neni.
CICA - aj ja mám ten pocit....a presne ako hovoríš, všelijaké nezmysly na výpise...ale nemám chuť to riešiť...už som sa raz kvôli čomusi s nimi naťahovala a nemám na to chuť znova :-)...počkám, kým mi skončí paušál a buď prejdem na kartu alebo do O2.
Z Orange aj T-mobile to ide riadne dolu vodou poslednej dobe ziadne akcie ani nic len vysoke faktury za nic ... Doteraz som nedoveroval O2 pretoze boli na trhu kratko ale ako nahle mi skonci viazanost idem knim dost znamich uz unich je a telefonuju podstatne lacnejsie...