Co s nim?

Príspevok v téme: Co s nim?
ola5

Mam dost rokov na to, aby som mala ustalene nazory o partnerstve. Uz vyse roka poznam muza, ktory sa mi "vracia" vzdy do zivota. Nevyjadri sa co vlastne chce, asi to ani sam nevie, len sa vzdy po urcitom case ozve a chce komunikovat. Ja som ho na zaciatku brala ako muza, s ktorym by sa dal vytvorit pevny a plnohodnotny vztah. Je vsak naladovy a urazlivy a mne z neho doslova prvykrat vytiekli po dvoch mesiacioch nervy, tak som na dala na vedomie, ze koncim, ak sa nemieni aspon trochu zmenit. Pockal mesiac, kym vraj ma to prejde a ozval sa, ci nemozeme obnovit komunikaciu. Suhlasila som, pretoze som sa do neho pravdupovediac zamilovala. Lenze, nic sa nezmenilo. Stretavky boli len ked mal on cas, volali sme si len ked on uznal za vhodne, ze sa chce rozpravat, na sms niekedy neodpovedal. Takze som to definitivne zabalila, zazelala mu stastie v dalsich vztahoch a tym to pre mna skoncilo. On sa mi pokusal volat cely tyzden, ja som ho ignorovala. Po par mesiacoch som si nasla novy vztah s muzom, ktory bol laskavy, mily, pozorny, ale skoncilo to pre vazne osobne jeho dovody. A neviem, ci to bol osud, alebo co, ale taka zdepkovana z toho, ze som prisla o takeho dobreho "frajera" sa znova ozval moj byvaly ani neviem, ci napisat priatel, kamarat, ci znamy. Akoby vedel, ze sa trapim z lasky a je mi tažko. Cize sa ozval po 5 mesiacoch od mojej poslednej spravy. Zacali sme si pisat sms, potom zavolal a naposledy sme sa stretli kratke pred Silvestrom. Odvtedy sa neozval. Znova nereaguje na sms, maily..prosto nic. Mam pocit, ze je to rozpoltena osobnost. Nevnucujem sa mu, nepisem. Cakam, kedy a ci sa ozve on. Neriesim to. Ma niekto podobnu skusenost? Da sa vobec tusit, co sa deje v hlave takeho muza?

leninka

Niečo také sa stalo mojej kolegyni. Mala priateľa s ktorým jej bolo veľmi dobre. Zaľúbila sa. No veľakrát sa jej neozýval, neodpovedal... Prestala sa mu teda tiež ozývať a po niekoľkých dňoch sa jej ozval, akoby sa nič nestalo... V tom vzťahu bola veľmi nešťastná, aj keď zaľúbená. Rozišli sa. Zistila, že má nejaké problémy so synom a s peniazmi, keďže chodil po fuškách... Ale povedala si, že to nebude mať význam, keď sa tak ku nej správal...

ola5

nie si kruta, ja to vnimam nejako podobne. Rada sa s nim stretavam, je starsi, scitanejsi a bavime sa na temy, ktore su nam blizke. Aj ja som mu po druhom "rozchode" povedala, ze je ako donchuan. Urazil sa, ze figu viem, co on citi.Dlhodoby seriozny vztah nema. Pytala som sa jeho sestry. Ona mi potvrdila, ze o ziadnej inej nevie. Ja si momentalne od toho neslubujem nic, uz som pomaly vytriezvela z pociatocneho osialu. Skor ma zaujimalo,ci niekto nezazil nieco podobne, lebo preco, ak tvrdi, ze je so mnou rad, sa takto nepochopitelne sprava.

rozumiem ti

hm, budem kruta, ale tak si to podme zhrnut: on sa s tebou pohrava jak macka s mysou a ty za nim slintas a bezis ako za kusom klobasky, akonahle si zmysli a piskne...

a teraz mi sama povedz, co je tu zle.:) resp. ak sa s tebou teraz takto pohrava, aka je pravdepodobnost, ze by sa k tebe niekedy spraval seriozne?

oci a usi nastrazit: tvoj donchuan ma pravdepodobne seriozny dlhodoby vztah a ty si rozptylenie/pobavenie. zalezi len na tebe, co chces, alebo si od toho slubujes.