vypadavanie vlasov

Príspevok v téme: vypadavanie vlasov
hillary

ahojte chcem vas poprosit o radu zacali mi strasne padat vlasy ale povedala by som az extremne, padaju mi normalne po prapenoch kupila som si ducaray kozmetiku - nepomohlo cenu radsej nejdem ani spominat, takze dostala vytknute ze to moze byt z mojej stravy , kedze jem v podsate stale to iste dookola tak mozno je to naozaj pravda a nieco mi chyba tak by som vam chcela uviest dva moje vzorove jedalnicky a ak je tu niekto kto sa tomu rozumie mohol by mi povedat co nejem a mala by som a z coho to moze byt takze tak

ranajky : jogole light , 2 PL musli nestle jogurtove, 2 PL ovsakov

obed : kuraci rezen obaleny vo vajicku , dva kopceky ryze zelenina wok

olovrant: ked je tak cerealky alebo opat jogobelu ligt , vcera som mala termix, alebo ovsena kasa bona vita , olovrant ale nie je u mna pravidlom

vecera to iste co na obed ale ryzu bud ziadnu alebo iba jeden kopcek

, takze toto jedavam skoro stale dookola samozrejme maso obmienam s tym ze niekedy sote kuracie so sezeleninou alebo casto si robievam tmave cestoviny bud spagety alebo tie veci zatocene s masom alebo spagety s tuniakom a kecupom , plus jedavam casto ryby ryby na obed losos a tak ,

takze a teraz co nejedavam vobec je ovocie , pecivo, zemiaky tiez velmi malo kedy tak za dva mesiace dva krat ,

zeleninu jedavam aj salaty aj ako prilohu k jedlam

takze neviem ja vam budem fakt za kazdu radu povdacna prosim poradte

Rose_Em

Ahoj.Ale tvoj problem nemusi byt iba v strave!!! Vyskusaj GS Eladen,mne pomohol,dalej by som isla okamzite k lekarovi-kozna a dat si vysetrit stitnu zlazu + nejake ine ochorenia,moze to byt aj vaznejsieho charakteru.Inak neviem...

leninka

vypadávanie vlasov často spôsobuje stres. Ono predtým sa ti to zrejme neprejavilo, ale tvoje telo malo dlhodobú záťaž, tak sa to teraz prejavilo... Pokús sa robiť všetko s takým väčším kľudom. Taktiež vitamíny ako je ovocie a tak... Inak ak budeš kupovať jablká a nemáš zo svojej záhradky, tak si ich radšej ošúp. Hneď pod tými šupkami je kopec vitamínov, ale tie kupované sú postrekované, a to býva ťažké na žalúdok... Ja sama, keď si jablko ošúpem, a zjem, tak sa cítim lepšie...

hillary

vsak som pisala rano jogurt normalny jogobela light , 2 PL ovsakov 2 PL nestlu jogurtove

obed : rezen kuraci no teda len obaleny vo vajicku na olivovom ale velky vzdy aj na pol taniera :d dva kopceky ryze zelenina wok

olovrant, kasa bona vita , termix vzdy jedno z toho

vecer tiez taky velky rezen zelenina

jedavam casto zeleninu salaty na obed ci veceru ci uz s tuniakom lososom alebo len ako prilohu k jedlu

stresy no mam ale to mam celozivotne,
180/55, takze tak nasla som ze tie vitaminy ktore mi pravdepodobne chybaju su v jablku moze mi to pomoct ked si pridam kazdy den jedno jablko?

takto jedavam cca rok , dakujem ti za kazdu radu fakt uz som zufala nechcem byt plesi

lenik22

kolko toho v tych porciach mas? kolko surovej stravy a ako dlho to takto jes. postava? kg/tuky? ako dlho ti padaju vlasy? stres?