Skúšala som už viacej krát masturbovať...myslím teda prstovanie..lenže som pri tom vlastne nič necítila, myslím tým ťiadne dobré pocity...nič...myslíte že je to normálne alebo to môže byť zapríčinené nejakou chorobou?
Masturbácia pomoc
neboj sa nic to nie je namas zaidnu chorobu
zalezi to od veku.
Objednaj si, ci kup v sexshope:
Light Up Handy Massager
zadaj si to do googla a uvidis...
Daj si hned aj ten nastavec pologulu. Priloz ku klitorisu a spusti.
Pre istotu si daj pod seba radsej aj uterak, alebo to skus najprv vo vani a nic nezadrzuj, ked to na Teba dojde. Je to velmi dobry maly pomocnicek na 1xAA bateriu... :)
A už by sme chceli s priateľom aj pohlavne žiť..a bojím sa že ked to vlastne budeme robiť..nič nebudem cítiť..to by nebolo teda veľmi dobré
A už by sme chceli s priateľom aj pohlavne žiť..a bojím sa že ked to vlastne budeme robiť..nič nebudem cítiť..to by nebolo teda veľmi dobré
No hej, to už robím :) ...len som chcela vyskúšať aj niečo iné...Len vlastne to ma zaujíma že prečo to vo mne nič nevyvoláva..ale ani bolesť ani vzrušenie
Skus to najrpv s klitorisom :) a najlepsia bude jeho stimulacia sprchou ;) tiez som tak zacinala :)))
Na prvy raz asi tazko budes zazivat pekne... Treba hladat a najst dobre miesta. Ak nemas po 30tke, tak skor budes orientovana na klitorialne vzrusovanie.