Učinná diéta

koalka

tak ja si myslím, že tie prvé dni pri každej diéte ide preč najskôr voda a svaly, to je asi jasné, dôležité je že čo potom.
Tak bodlo by keby tí čo majú váhu na váženie aj tuku,svalov a vody povedali ako to naozaj je, či sa im tie hodnoty zmenili pred a po. Len si myslím tiež, že niekto kto schudne 20kg, tak určite to nebude 10kg vody a 10kg svalov :P

lukyjeff

lenik22: trafila si to. Človek aby chudol tuk a nie svaly potrebuje denne cca 100 g bielkovín, čo pochybujem že v škrobový alebo nebodaj ovocný deň v 90dňovke dá. Mnohý sú v tej diéte radi že jééj schudla som 20kg, ale je im jedno že väčšina z toho sú svaly a voda, minimum tuku

lenik22

pre man je zaujimave jest kazdy den ine ziviny? to je ako prat najskor len vo vode, potom len v prasku a potom len v pracke....nepotrebuje telo kazdy den spravny pomer zivin namiesto kazdy den nieci ine?

koalka

tak ja som ešte len na 2dni, čo je úplny začiatok, včera som mala 1deň, bielkovinový dodržala som ho super, ale tak podvečer ma zlákali čokoladove višnové bonbony, ale tak nebola som pažravá, dala som si 6ks. Čo by som v BLK deň nemala.
Dnes som mala zasa škobový deň, zatiaľ sa mi darí :) Mám knihu ale zatiaľ som podľa nej nič nevarila, skôr sa len riadila čo môžem a čo nie a kedy. Ale myslím si, že ani varenie nie je také náročné v porovaní s nejakými inými dietami.

Treba si pozrieť tému 90-dnova diéta ja som si prečítala niektoré príspevky a preto sa mi táto diéta tak najviac pozdáva a mám pocit, že ľudia aj dosť schudli a udržali si to. Pribrali tí čo sa začali skôr napchávať, že sa neustrážili. Lebo mám pocit, že v tejto diete sa jedáva všetko narozdiel od iných diét kde sa niektoré veci priam zakazujú.

koalka

tak mňa iba tá, lebo tam sa dá jesť všetko len si to treba pekne rozložiť.
Osobne si ale myslím, že to ide aj bez diéty, len to bude trvať dlhšie, ale tak dá sa :)
Ja som začala teraz s tou 90-dňovkou ale tak som uplne na začiatku takže, neviem to dodržiavať na 100%, sem-tam mám prehrešky ale tak poviem si čo ma nezabije to ma posilní. Asi by som si to len zhoršila keby som ozaj to presne dodržiavala a pritom by ma to vnútorne žralo.

koalka

skús pozrieť do fora o 90-dňovej rozlišovacej diéte, kočky napísali že už za 5týždňov schudli celkom pekne.
Ja som ju teraz začala a tak uvidím po týždni či sa niečo udeje :)