Ahojte , rozhodla som sa schudnut , no chcela by som sa spýtať aká dieta vám pomohla ? ... Myslím s tých rýchlejších...
namyslím zas za 3 dni : 15 kg ... ale nemyslím ani tie velmi dlhé .a možte mi poradiť aj nejaké cviki z ktorých schudnem . DAKUJEM :*
Učinná diéta
Ja idem vyskusat spalovac tukov Lipo6 .. a trosku cvicit pri tom.. samozrejme, ze aj uprava stravy.. ale vraj to riadne pomaha, kamoska schudla 10 kg za mesiac.. takze uvidime :)
Tifany ale nemysli si,ze pri kavitacii nemusis dodrziavat zdravu zivotospravu...Po par ucinkoch kavitacie neodides stihla ako prutik...
Ak by mal niekto záujem, rada pomôžem s chudnutím
heli.vankova@gmail.com
Ja som zacala so Slim Shake a Extra Slim Day & Night spolu v kombinacii s Aloe Vera na zaciatku. Za 4 dni som schudla nieco cez 1 kg. Aj ked by som mala dat do vahy uz nove baterky :-) Som zvedava ked skoncim program. Za mesiac sa ma tu schudnut okolo 4-5kg. Idem podla tohto programu - napisaneho dole: www.zazdravie.sk Prajem prijemne chudnutie :-)
ja som sa pokusala tiez o dietu po vianociach, potrebujem zhodit take 4 kila, ale asi skusim radsej kavitaciu...:-(
Ahoj ja drzim dietu od 8.1 tu 90dd tak dnes to je 6den a kazdy den cvicim hodinu alebo 40min kalanetiku. Tak som zvedava ci pojdu kilecka dole uz by mohli aspon par :) aj ked kila stoja ja sa citim lahsia a mam volnejsie rifle :) Len dufam ze tu dietku dotiahnem az do konca :(
začala som dnes ... ale nie tak že som zacala obmedzovať dácky jedál .. Proste som len vynechala sladkostia pijem čistu vodu prip. caj - myslíte že to je dobre ? .samozrejme si aj zacvičím ..
aspon co ja viem, telesny analyzer ukaze presne z coho sa chudne, ale ak sa chudne 5 alebo viac kg mesacne, tak potom vela z toho byvaju svaly a potom prichadza jojo efekt...ci voda tazko asi presne povedat, lebo svaly obsahuju tak okolo 75% vody...