Ochuteny tvaroh s hrozienkami/ananasom

lukyjeff

prvá chyba môže byť v tom že po šiestej nejedávaš. Posledné jedlo by malo byť 2 - 2,5 hod. pred spaním a to bielkovina /naj. cottage syr alebo tvaroh/ so zeleninkou /najlepšie listová/ raňajky vločky sú fajn aj ja to tak robím a robila som aj počas chudnutia. Desiata nikdy nie samé ovocie! Má vysoký GI, minimálne k nemu bielkovinu najlepšie aj nejaký pomalý sacharid. Obed masko asi 100g by malo byť alebo ryba tam možeš trochu viac. Nejaké zemiaky okolo 120g aleboi ryža, cestoviny okolo 40 g v stave pred varením a zeleninový šalát.
Olovrant nie len samú zeleninu. Nerjakú zeleninu k tomu bielkovinu zdravý tuk (orechy, semená) a trochu cz chleba alebo knackebrot apod. Na večeru hlavne bielkovina ako maso, ryba, cottage cheese, šunka a pod. so zelinou a môže byť aj trochu sacharidu- celozrnný chlieb 30g apod. A k tomu sladkému aj majster tesár sa utne a keď si dáš trochu tak to neublíži. O mnoho lepšie je dať si trochu keď máš veľkú chuť ako odolávať a nakoniec zbaštiť celú čokoládu napríklad

malin@

No praveze ja tieto veci moc ratam neviem :(
Na ranajky mavam vacsinou adicko/vlocky/vlocky s jogurtom a ovocim/ovocie s jogurtom, rozne kombinacie,ale vacsinou mavam skor taketo sladsie ranajky. Doobeda vypijem pol litra bylinkoveho caju +1kava s mliekom. Desiata - vacsinou banan alebo nejake ovocie, pripadne trochu bebe keksov k caju. Na obed mavam vacsinou salat/cestoviny/rybu/kuracie na prirodno/a podobne..+vacsinou co je v ponuke v jedalni. Poobede na olovrant mrkva/ovocie/tvaroh/co sa najde poobede vypijem tiez tak 0,5 litra cistej vody/caju a vecera, podla toho ci idem cvicit ak ano tak len nieco lahke,ak nie tak bezne co je navarene doma ak to nie je prilis tazke, tucne.. pripadne len velmi malu porciu, alebo nejaku zemlicku so sunkou a zeleninou, cestoviny, zapekana brokolica, zeleninova polievka..a po 6tej uz nejedavam, vacsinou si dam ked tak caj s medom..Mozno to znie velmi dietne ale inak si dam hocico ked je, len v malom mnozste a pripadne druhy den si dam taky lahsi.. Jem aj sladke trochu, ..takze asi tak..

lukyjeff

malin@: Možno to bude aj tým že málo papáš. Ono to sa zdá jem 5x denne a pod. ale niekedy sú porcie príliš malé. Skús si jeden deň spočítať koľko KJ a z toho bielkovín, tukov, sacharidov prijmeš. Aby ti nevyskočilo moc malé číslo, vtedy sa telo bráni. Alebo skús napísať jedálniček, čo zješ

malin@

no mam totiz problem..meriam 1,61 a vazim konstatne uz niekolko rokov 52-54kg. V tomto intervale sa drzim uz niekolko rokov. Neviem sa dostat pod tych 52kg. 3x do tyzdna cvicim, ranajkujem, vela pijem (nesladene), obmedzujem sladke aj vecere mavam take light, neprejedam sa a stale mam take kyprejsie stehna, zadok a aj brusko mam..
Nechcem este viac obmedzit stravu, naozaj som na seba dost prisna ..aby som potom nebola hladna a pod. Viem ze nejde o kg, schudla som co uz rok cvicim (i ked na vahe sa to neodrazilo lebo svaly su tazsie) ale stale mi tie stehna a zadok nedaju, necitim sa dobre :((

xyzz

Skôr by som sa pozrela na to, koľko to má kcal/kj a rozvrhnúť si jedlo tak, aby si mala tých 1500-1700 kcal na deň. Ak ješ pestrú stravu, nerozmýšľala by som nad inými hodnotami ak chceš len trocha zhodiť.

lukyjeff

tieto ochutené vecičky zvyknú obsahovať moc sacharidov a jednoduchých čiže skôr asi nie. Zato tuky to má celkom v pohode a niekedy si trochu dopriať je ok. Akurát ak si dáš 150g - polku, to sa mi zdá moc, neviem však koľko ďalších vecí obsahuje