Zdravim, mam 20 a moja priatelka tak isto. Pacila sa mi davno predtym ako sme zacali spolu chodit, balil som ju asi pol roka. No momentalne sme uz rok spolu, no po sexualnej stranke je to dost chabe. Vzdy je iniciativa v tomto smere na mojej strane. Ak uz sa k tomu len blizilo alebo sme pokrocili len trosku dalej mala vycitky, alebo povedala nie, alebo som videl ze sa jej to na 100% nepaci tak som si lahol vedla a rozmyslal v com robim chybu. Dost ma to frustruje, a aj to malo erotiky co mame, mam pocit ze robi len kvoli tomu ze ma lubi a nie ze by chcela. To vedomie je mi neprijemne. Velmi sa lubime, viem ze aj ona mna, denno denne mi to dokazuje. Preto nanu netlacim, mali sme nato uz vela rozhovorov, ked som jej povedal ze ma to trapi. No nejako to zalahlo prachom. Vnutri ma to zerie, zacinam mat zle nalady pricom som najoptimistickejsi clovek akeho poznam a vo vsetkom sa najprv snazim hladat pozitivum. No po roku mi uz asi dosli sily. Mame k dispozicii aj byt, kde vacsinou aj 4 krat do tyzdna prespime, no k nicomu nedojde. Sex az po svadbe vraj nezastava. Chyba mi sex, no tak ju lubím ze nevera ani rozchod nepripada v uvahu. Myslim si ze som aj celkom atraktivny, zenam sa pacim, mal som uz vela moznosti ju podviest, no toho niesom schopny. Ako sa mam k tomu prosim vas postavit?
Rocny vztah bez sexu.
frajer a preco tvoja priatelka tak dlho odmieta sex? z krestanskeho hladiska alebo ineho? Lebo krestansky dovod chapem, ked ma clovek proste ine hodnoty... inak v tom nevidim zmysel preco sex odmietat, je to podla mna strasne sebecke zo strany dotycnej zeny, alebo je frigidna a to by sa malo liecit.
frajer, myysicka - viete, ze tu diskutujete na 2,5 roka staru temu?...
porozpravat
igi, mozno sa boji ze ked strati panenstvo a nahododu sa rozidete tak to bude lutovat. ja som s priatelom prvykrat spala po mesiaci, bolo t z mojej iniciativy, bola som sama neskusena, ale citila som pri nom istotu lebo som ho poznala predtym dlhsie a boli sme kamarati. Mal by si sa s nou a uistiti ju, ze ju milujes a sex je to najkrajsie co mozu dvaja ludia robit a je to ten najkrajsi dokaz lasky :) Verim ze to zvladnes, drzim ti prsty :)
Ja mám s priateľkou už niečo cez 2ch rokov,spíme spolu niekedy aj mesiac nonstop,(myslím v jednej posteli) no ale sex sme ešte nemali, len orálny,a nejake tie "ručné hrátky" ..zbytočne nato budeš tlačiť ..až ti s toho jbne ,kašli nato bud rád že je verné a dobré dievča čo asi je ,ked sa tak lubite..;-)
je to zaujimave :)
u žien je prirodzeny strach z prveho sexu
u mužov je prirodzene nutkanie a pudy mať prvý sex čo najrýchlejšie za sebou
neskor je ale u žien prirodzene ze ho chcu casto a potom u mužov že ho majú čim dalej tym menej :D
z vlastnej skusenosti - bala som sa a čakala som pomerne dlho kym som sa na to odhodlala.. a potom? už bol chudáčik zničený že ho tolko uhánam.. takže ten pocit ktorý mas pred tym ako sa to stane prvy krat ti po určitej dobe a po skúsenosti príde dosť zvláštny a priam neopodstatnený.-- ale cele je to krasne :D
je to zaujimave :)
u žien je prirodzeny strach z prveho sexu
u mužov je prirodzene nutkanie a pudy mať prvý sex čo najrýchlejšie za sebou
neskor je ale u žien prirodzene ze ho chcu casto a potom u mužov že ho majú čim dalej tym menej :D
z vlastnej skusenosti - bala som sa a čakala som pomerne dlho kym som sa na to odhodlala.. a potom? už bol chudáčik zničený že ho tolko uhánam.. takže ten pocit ktorý mas pred tym ako sa to stane prvy krat ti po určitej dobe a po skúsenosti príde dosť zvláštny a priam neopodstatnený.-- ale cele je to krasne :D
ahoj ja som mala ten isty problem akurat ze moj partner nechcel sex...vyhybal sa tomu...posledne mesiace mi to strasne uz vadilo a tak sme sa stale hadali nakoniec sme sa rozisli...neviem dovod preco nechcel sex no viem ze ho este stale milujem...
Kamoš,maš to ťažké! neostáva Ti nič iné len ručná robota. Mal by si to semeno nejako využiť....čo tal lepiť dlaždičky?