Čo mi je???

Príspevok v téme: Čo mi je???
Mirka83

Pri styku pociťujem tupú bolesť vo vnútri aj keď tam nie je sucho, je to veľmi nepríjemné. Nemám také hladké svalstvo ako má byť a niekedy je to dosť necitlivé na dotyk. Čím to môže byť? Prekonala som kvasinky i bakteriálnu infekciu, občas mávam výtoky, ale nič nesvrbí ani nezapácha. Zvonka sa mi ešte šúpe pokožka. Dodržujem hygienu, používam prostriedky určené na intímnu hygienu. Lubrikačný gél ma štípe, nepoužívam ho. Vôbec nemám chuť na sex a to mám len 20. Prosím pomôžte mi ak o tom niečo viete alebo máte podobný problém. A ešte niečo...je v poriadku, keď sa viem prstom dotknúť krčka maternice? Niekedy ho mám na 7cm na dosah. Je to normálne?

Mirka83

Inner partnerovou veľkosťou to nie je, to viem. A ten krčok mám klesnutý len niekoľko mesiacov, predtým som si ho nikdy nenahmatala. Bolesť začína hneď pri vstupe. Neviem čím to môže byť :(

Inner

tupa bolest je mozno sposobena obdarenostou partnera, skus ho poprosit, nech nejde hlboko a potom uvidis, ci to pomoze. Krcok sa samozrejme nahmatat da, dokonca sa podla neho da aj zistit (spolu s inymi znakmi) faza cyklu u zeny :-)