SURNE! Je možné, že som tehotná?

Príspevok v téme: SURNE! Je možné, že som tehotná?
POPOLUSKAAA

Pred 2 mesiacmi som mala nechránený pohlavný styk s ejakuláciou do vagíny a deň pred tým som si zobrala ATK o 5 hodín neskôr.Bolo to v prvom týždni užívania(ATK beriem približne 5 mesiacov)...mohla by som byť tehotná?menštruácia mi prišla a bola normálna, taká ako vždy ale ja sa cítim čudne aj tak lebo sa bojím neželaného tehotenstva.Máte skúsenosti s niečim podobným?

POPOLUSKAAA

whee_ee máš pravdu, mala by som jej začať veriť...ale keď mňa tak strašne znepokojuje to jedno či dve percentá, že nieje 100 percentná a ešte keď čítam tie prípady že nespravili žiadnu chybu a aj tak otehotneli...proste ma to strašne znepokojuje.a trošku si ma upokojila, Ďakujem ;)

nathália09

mam jednu otázku dievčatá.
mali sme sex cez krámy-je možné že ked sa urobil do mňa,že nebudem tehotná??

whee_ee

načo berieš hak keď jej neveríš? Je veľmi nepravdepodobné, že by si bola tehotná, no je tam nejaká ta desatinka percenta, ktorá tam je aj pri pravidelnom užívaní. ale menštruáciu si mala, takže si nemyslím :)

POPOLUSKAAA

test si spravím ak mi nepríde menštruácia.Viem že je to nezodpovedné možno ale nemám odvahu si spraviť test, nikdy som si test ani nerobila.A čisto teoreticky si myslíš, že je tam šanca či nie?