Ahojte od pondelku som chora mala som len nadchu,kasel a sem tam zvysenu teplotu.Uz vcera som mala taky zvlastny hlas ako by som ho pomaly stracala a dnes ked som sa zobudila som ho stratila uplne.Nevyslovim ani jedno jedine slovko.Prosim dajte nejaky rady co robit aby som mala znovu hlas.Ja viem ze to nepojde z hodiny na hodinu ani zo dna na den.Ale ak mate skusenosti z nejakymi dobrymi cajmi alebo s cim kolvek prosim poradte.Potrebujem sa z toho cim skvor dostat.Budem velmi vdacna za kazdu radu
stratila som hlas..
men pomohli hydro pattilky od genericy, teraz si ich davam aj ket iba citim trosku hrdloo ze ma ide boljet.. tak za mna urcite otporucam :)
som chora a bola na zabave a na druhy den som dosla domov a nemala som hlas co mam s tym robit??
Dakujem vam velmi pekne za rady.Uz som aj maminu vyslala do lekarne a doniesla mi ten Kalciovy sirup a lekarnicka este poradila aby som kloktala slanu vodu.Dufam ze mi to cim skvor prejde lebo je to hrozny pocit ked nemozem povedat ani slovo :(
suhlasim,kalciovy sirup je jednotka!ten stary dobri v ruzovozelenej krabicke:) od detstva mavam laryngitidy,hlas stratim aj 3x rocne a silvestrovska party to isti:))a ten sirup konkretne ja milujem-chut detstva:D nie fakt,pomoze ti,tak isto horuci caj s medom
tiez odporucam obycajny kalciovy sirup
posledné 2 roky sa mi stalo presne to isté, že som prišla úplne o hlas. Išla som k svojej obvodnej a tá mi pokaždé dala kalciové injekcie ale mala som ich piť alebo kalciový sirup, je dosť hnusný ale pomáha a dostať ho aj bez predpisu :) take 2-3 dni a bola som OK.
najlepsie su calciove injekcie priamo do zily... ale ked nemas moznost aby ti ich niekto pichal, tak su dobre aj ked ich pijes.. aspon 5dni... z domacich receptov na hlas je dobre zltok zmiesat s krystalovym cukrom a hmotu zjes.. pozor, neuvarene !