Dobry den,
prestahovala som sa a mam problem so zubami. Potrebovala by som dobreho zubara alebo kliniku v Bratislave, idelane v centre, kde je aj stomatochirurgia.Prosim neviete mi dat niekto referenciu na niekoho sikovneho?
dakuem
Aja
Zubar v Ba
ahoj ja som chodim k dr dobes v ruzinove je velmi dobry uz mi aj operoval zub, ale hlavne treba pozerat aj cennik a podlo toho vyberat
Trhám zuby. 5 eur za kus. Dohoda možná. Nepocítite bolesť. Kvalita zaručená.
Dobrý deň,
nedávno som musela podstúpiť extrakciu 2 spodných jednotiek kvôli opätovne vzniknutému akútnemu zápalu a nálezu na (už v mojej mladosti resekovaných) koreňoch. Do úvahy prichádza mostík, ale kvôli značne vybočenému očnému zubu by som mala na odporúčanie môjho zubárae najskôr podstúpiť vyrovnanie pomocou strojčeka, čo by trvalo cca. 1 rok, možno aj viac. Keďže mám už 48 rokov chcela by som sa dozvedieť viac o zubných implantátoch. Vie mi niekto poradiť, resp. odporučiť šikovného a kvalitného zubára (okrem SCHILLa) v Bratislave, ktorý má skúsenosti s realizáciou takýchto implantátov a dobré renomé? Potrebujem konzultovať vzniknutú situáciu.
Ďakujem
IKA
Vrelo odporúčam ambulanciu MUDr. Ducka.
Som už staršia, mala som paradentózu a všetci lekári mi zuby chceli len vytrhať a nasadiť totálnu protézu. Túto by som už len z pracovného hľadiska nezniesla. Jedine Dr. Ducko sa ma naozaj ujal a našiel riešenie vložením implantátov. Všetko mi dopodrobna vysvetlil a dostala som aj cenovú ponuku na protetický výkon. Veľmi som sa zákroku bála, ale jeho rýchly a profesionálny prístup ma presvedčil, že som v dobrých rukách. Keď anestéza ustúpila, okrem mierneho opuchu som nemala žiadne bolesti! Teraz už rok veselo hryziem pevnými zubami, ktoré mi nasadil za 9 dní a bez strachu chodím na kontroly. A suma, ktorú som zaplatila bola nakoniec nižšia, ako tá v cenovej ponuke. Som mu naozaj veľmi, veľmi vďačná.
Aja - vrele odporucam dr. Miklateka, ma svoju ordinaciu Dentalplus na Tehelnej. Je to skvely odbornik, vie co robi, zuby vyzeraju potom krasne, a hlavne ti uplne vsetko vysvetli, co pre mna je tiez dolezite. Za vstupnu prehliadku neplatis, na rozdiel od mnohych inych sukromnych zubarov. Za vyskusanie nic nedas, naozaj odporucam na zaklade vlastnej skusenosti a nespokojnosti s asi 4 inymi zubarmi v BA, nechcem ich ale menovat.
Odporúčam Ti tiež najskôr sa poradiť s viacerými a vybrať si toho, kto ti bude vyhovovať....
A odporúčania typu: "ja chodím tam a tam, wwww.x " neber vážne. To je asi len pracovná náplň sestričiek s obsahom "povinná samoreklama".
Zuby nie sú lacná vec, a preto treba dobre vybrať....
Neodporučam MUDr. Ducka, dôvod?
Moja skúsenosť - objektívna:
Jediné plusy je pekná ambulancia. Mňa chcel "ošmeknúť" na cene, a to ozaj nie málo.
Chcel robiť rýchlo, možno naoko pekne, ale nekvalitne. Človek, čo sa trocha vyzná to pochopí....
Ale to je moja skúsenosť, možno keď prídeš na BMW, s topánkami za 300 EUR, tak alebo ťa "okradne" ešte viac, alebo si to nedovolí....
Každopádne mňa správne nedohadol, a preto som sa nedala oklamať.
Pôvodne som si myslela, veď ma certifikáty zo Švajčiarska, prax vo Viedni, ale ako sa to hovorí "nie je všetko zlato, čo sa bliští".
A tiež sa mi nepáčilo, že vždy účtoval viac, ako pôvodne povedal. Ešteže som včas odišla .....
Su tam sikovne mlade zubarky, velmi mile a ochotne. Ja chodim k pani doktorke Globanovej a som nadmieru spokojna. Plomby mi urobila kvalitne a velmi pekne, dokonca na zuboch, na ktorych mam kompozitne vyplne, sa ani neda rozoznat, ze su plombovane. Este aj na zuvacich plochach mi z plomby vymodelovala take hrbolceky, ze to vyzrea uplne ako zdravy zub bez plomby. Vsetky kazy, ktore som mala, mi ukazala v pocitaci na röntgenovych snimkoch, ukazala mi aj to, ktore z tych kazov zasahuju do nervu, ambulanciu ma vybavenu moderne, nechyba digitalny röntgen a kvalitne monitory, na ktorych uvidis vsetko do posledneho detailu. To uz maju v Bratislave viaceri zubari, ale v meste, v ktorom som chodila k zubarovi predtym, ani jeden. Ak sa tam das nahodou objednat, tak zadaj aj meno zubarky, ku ktorej chces ist, lebo ak nie, tak potom sa moze stat, ze ta oni sami k niekomu pridelia. Ak by si silou-mocou chcela ist k panovi primarovi Schillovi, tak rataj s tym, ze on je dost zaneprazdneny, nakolko realizuje aj ukony, ktore ini zubari nerobia, napriklad endodonciu pod mikroskopom, a ak by si aj bola objednana priamo k nemu a nahodou by mu do toho nieco take prislo, tak sa v cakarni zdrzis dlhsie. Mne uz raz endodonciu pod mikroskopom urobil, ked mi moja zubarka nenasla korenovy kanal ani s pomocou ultrazvukovej sondy. Oprava zuba pod mikroskopom, ktora bola jedinym riesenim, sa sice u mna zrealizovala hned, ale za cenu toho, ze som mu "odplasila" dalsieho pacienta, ktory bol zrovna na ten termin objednany. Takze ak by si tam nahodou chcela ist, tak sa radsej pytaj k niektorej z tych zubariek a nie priamo k panovi primarovi.
Ja som v Schill Dental nikdy nedala za jedno vrtanie viac ako 90 € aj vratane injekcie, pokial sa nemusela robit endodoncia a pokial sa dala obycajna klasicka biela skloionomerna cementova vypln, hoci aj najväcsia - trojploskova. Ale pravda je, ze ak by si potrebovala endodonciu a zub by mal 4 korenove kanaliky, tak tam tych 500 € za ten jeden zub nechas, s tym musis ratat.
Ahojte všetci,
založila som tutu temu, lebo mam taky problem, že sa panicky bojim zubarov, preto by som chcela všetkých ochotných poprosiť ci by ste nenapísali vase skusenosti, aby to pomohlo aj ostatným sa rozhodnut a ist :-) predstavujem si doktora zubara, že bude špičkový nielen po odbornej stranke, ale bude užasný aj ľudsky, má moderne vybavenú ordináciu a pokial je to možne tak nemusim dat za jedno výrtanie 500eur. Podla toho čo som kade ttade čitala mi vychádza , že by to mohli splnať týto doktori:
mudr. dobeš, mudr. miklatko, mudr. goga, mudr. sestak, mudr. supler,mudr.lehotský, mudr.macak, mudr. dadova, mudr. kasajova, mudr.ducko, mudr.šichman