Rozmýšľam, nie po prvý krát, že by som šiel za psychológom s depresiou, no nikdy mi nevydržala dlhšie ako dva tri dni. Ale potom som si vždy povedal, že to je blbosť lebo zasa som dostal omnoho lepšiu náladu akože naozaj lepšiu a cítil som sa celkovo šťastnejšie tak som to považoval za zbytočné len akosi je to už asi pol roka takto že dva tri dni depka potom jeden deň som akýsi nabudený.
Plus som asi trocha hyperaktívny a mám problém sa sústrediť občas, pár krát sa mi v škole stalo, že proste som odpovedal pred tabuľou a zrazu som bol mimo, som proste na chvíľu vypol totálne som si prestal všímať učiteľku. čo ej v skutku nepríjemné a teraz neviem čo s tým či to neni len nejaká blbosť mám 17 tak puberta asi s končila a mám nejaké problémy s prolaktínoma le tento hormón neovplyňuje náladu tak neviem.
Mám depresiu ?
@rena23 jj musím začať akurát, že mi nerobias práve krásne rána, je mi z nich trocha nevoľno a to sú už druhé z tých prvých som mal nočné mory a raz som halucinoval, bol to celkom hnus
PostBlue, ja som zase vdaka Tebe zistila, co je to prolaktinom. Nieco som si o nom precitala na nete a cudujem sa, ze neberies tabletky - udajne moze sposobit poruchy spermiogramu az impotenciu...
@rena23 len ja mám prolaktinóm takže on my to tam akosi kazí ... Tak ale toto o materskom mlieku som sa musím priznať nevedel :D.
PS: dakujem za link idem to pozriet
PostBlue, tak to som prekvapena, ze aj muzi maju problem s prolaktinom ;-). Ale, ked tak rozmyslam, mozes to mat z toho - aj zeny mavaju pomerne casto poporodnu depresiu sposobenu zvysenou tvorbou prolaktinu... Porad sa s lekarom. Ak sa chces otestovat na depresiu, klikni sem: www.dusevnezdravie.sk
@rena23 prolaktín mám zlý to chodím na krv ja len ak náhodou by to bolo podstatné, mám brať na ten hormón tabletky a ich neberem tak ja len náhodou či by to nemalo nejaký súvis, čo je to maniodepresia ?
@repjofoerfe naozaj mas aj to s tou nesustredenosotou ? lebos a cítim totálne mimo ked sa mi neico také stane proste.. pfu
PostBlue, s prolaktinom asi problem mat nebudes, lebo to je hormon regulujuci tvorbu materskeho mlieka. :-DDD Ale teraz vazne - myslel si serotonin. To co opisujes vyzera ako zacinajuca depresia - taketo ochorenia casto zacinaju prave v puberte. Ak sa to nebude zlepsovat, alebo sa to, nedajboze, zhorsi, urcite k tomu psychologovi zajdi, lebo striedanie depresie a stavov "nabudenosti" je typicke pre maniodepresiu a to uz nie je sranda.
to ako keby som ja pisala o sebe aj s tou nesustredenostou :D sa musime zoznamit :D:D:D