S akými máte skúsenosti...
Nie, nie je v tom nič hlbšie, len ma to zaujíma a google mi vyhodí všetko možné...
Aké sú najsilnejšie antidepresíva?
zusska....ke´d píšeš že pri liečbe bipolárnej poruche sa používa kventiax, tak ja len dodám, že mňe dosť pomáha spamätať sa s tej najťažšej fázy depresie, niekedy ma dostane až do mánie....ale to je u každého iné zase...a v rozdelení liekov sa vobec nevyznám tak to ja len že čo mne najviac pomáha
Skupina SSRI je z tych slabsich AD. Najsilnejsie AD su tricyklicke AD a venlafaxin (SNRI AD)
zolft je take silne antidepresivum, ako kazde ine z antidepresiv SSRI. nie je nicim extra silnejsie sa mi zda.
aha,nedocitala som cely prispevok...no ale aj tak,moj nazor je,ze ked niekto dostane zoloft,tak to uz su hodne silne...
kventiax su antipsychotika a pouzivaju sa pri liecbe schizofrenie,bipolarnej poruchy atd,nie na depresie.zoloft,serlift a asentra su pomerne silne antidep,ale samozrejme zalezi od typu poruchy a okolnosti.rozone nezhanat na cierno,nie kazdemu sadnu vsetky a casto treba prejst mnohymi,kym ti najdu tie prave.vela stastia.
Az na to, ze Kventiax nie je antidepresivum.
pre mňa je najlepší kventiax