baby (zeny) existovala raz stranka na ktorej boli charakteristiky ku kazdemu menu v slov. kalendari... bola to stranka babatko.sk ale uz to je dnes ina stranka. Viete mi poradit inu stranku kde by som nasla tieto charakteristiky?? prosim, moc by ste mi pomohli... kujeeem
mena pre deti
Potom dopadnete ako Sarah-Frederica Omastova a Kevin-Christian Haluska..To ich vlastne matky museli strasne nenavidiet uz pred narodenim a porodom sa to len zhorsilo..
Kristína, Patrícia, Daniela
Richard, Martin, Juraj
Zahraničné mená sa mi nepáčia. Iba jedno ma zaujalo a to Elizabeth. :) Chlapčenské žiadne. Keď budem mať deti, určite budem vyberať z tých mien čo som vypísala hore. :)
Kristína, Barbora
Ondrej, Michal
:-))))
Pre mna je najkrajšie Gabika a Kristínka.
vivianna nieste romskeho povodu? :-DDD je to hrozne co ti oviem o par rokov budeme mam v skole same take primitivne mena, asi pocas tehotenstva pozeraju vela mexickych telenoviel :-DDD
Ja sa volám Vivianna a mám spolužiačku Cynthiu. Môj spolužiak sa vola Enriko.
lenka 22 teraz som našla stránku
panorama.sk Document Store - vyberte si meno pre svoje ...
tu si môžeš objednať túto knihu
ja mám podobnú a je veľmi dobrá
aj som ju odložila na pamiatku malinkej vložila som ju do kufríka ( klnic box ) ktorý sme dostali v pôrodnici
lenka 22 ak máš cestu do BA na obchodnej ulici je kníh kupectvo stojí tam električka a kniha " vyberte si meno pre svoje dieťa stojí 129 .- SKK ja som ju kupovala ešte v SKK
napríklad : Daniel/a starožidovské meno kt znamená Boh je spravodlivý sudca
Eva- matka života
Zoltán - turecké meno v preklade znamená sultán
napíš mi meno ktoré sa ti pozdáva a ja ti vyhľadám čo znamená.
moja mama sa volá Terézia je rodičia boli Zuzana a Michal a otec je július jeho rodičia boli Andrej a Rozália
manželova mama je Eva jeje rodičia Ján a Rozália otec bol Štefan a jeho rodičia boli Ján a Mária
ja som bola na umelom oplodení vyšlo hneď na 1x vkladali mi dve embryá
a boli sme rozhodnutý nasledovne
Eva - Daniela
Hana - Hajnalka
Zoltán - Miroslav
Andrej - Štefan
no a môj poklad sa volá Eva - Daniela
asi si niekto berie priklad od kolara, ale s tym alexandrom suhlasim.